Jak to chodí na alergologii?

petrianka
2. led 2014

Prosím o radu jak to chodí na alergologii, syn se osypal po pracím prášku Persil. Byly jsme s ním na pohotovosti. Dostal Dithiaden a byl v pořádku. Tchyně je astmatička a alergička. Tak by tam určitý předpoklad pro alergii i byl. Četla jsem, že první vyšetření trvá 2-3h, to by mě kleplo to mi Jenda nevydrží.

terezkax
2. led 2014

Když byl manžel prvně na alergologii, byl tam cca 20-30min. Co by tam s ním 2-3h dělali?

lulinad
2. led 2014

Ahoj, já byla se synem 5 let na alergologii poprvé asi před rokem a půl. Měla jsem doporučení od dětské doktorky. Doktor syna poslechl, podíval se mu do krku a napsal mi žádanku na krevní testy. Tam jsem zašla hned. Vzali mu asi 3 zkumavky krve. Bylo to asi tak na hodinku a půl i s tím odběrem. Výsledky mi řekl za týden když jsme k němu šla znovu a to už sama bez syna. Napsal léky a ted chodíme 1x za půl roku a to jsou 5ti minuté návštěvy. Je dobré být určitě na tu alergologii objednaná, pak by se nemělo stát, že tam právě budete dlouho čekat. Přeju hodně štěstí.

killi
4. led 2014

Záleží na doktorovi jak je poctivý. Já chodila k alergoložce, která vyšetřovala opravdu poctivě, první návštěva byla tak na hodinu i s testy. Dcera chodila na alergo kde jsme byli za 10 minut pryč i s cestou, jen napsal léky a nic jiného neřešil, tak jsme přešli k mudr. Fuchsovi do Prahy a tam první vyšetření komplet i s veškerými testy bylo na 2 hodiny, běžné kontrolní vyšetření je tam na hodinu 😉