Jak váš pediatr plánuje ordinační hodiny pro všechny pacienty?
Zdravim, zajima me jak ma vas pediatr rozlozene hodiny kdy ockuje, poradnu pro miminka, nemocne, preventivky? u nas je jedna cekarna a v ni cekaji miminka, nemocni, preventivky, ockovani - tzn. nijak oddeleno casove... jak je to u vas? nekdy me to totiz stve, napr. na ockovani nas sestra objednala na pondeli 8:30... plna cekarna deti s horeckama, kaslem, spala, spojivky atd.
ma vypsane proste ordinacni hodiny 8-13 kazdy den, obedovou prestavku, zadne deleni na nemocne, prevence,.. jen me zajimalo jak je to jinde
Mělo by to být oddělené. My máme miminka ráno, nemocný dopo, očkování buď hodně brzo ráno, nebo až po nemocných. Zatím se mi nestalo, že bych přišla na očkováni s miminem a někdo tam kašlal. Teď abych nekecala, ale nemají to daný? To rozdělení nemocný/zdravý , jako kdy je přijímat. Protože mi přijde minimálně “nehygienicky”, ze by to bylo dohromady.
@pampeliska1313 nemaji... sama mi jedna pani ted rikala pred ordinaci - hojdala miminko v naruci, prselo, zima, ze je to vnouce, zr dcera ceka v cekarne az je zavolaji na ocko a ona je s miminkem venku, protoze je tam plno nemocnych deti
jako pripada mi, ze ti nemocni jsou hlavne rano a dopoledne, ale oni mezi to normalne objednavaji prevence a ocko.
Máme nejen oddělené hodiny, ale v podstatě i čekárny - hlavní čekárna pro nemocné, popř. odpoledne pro preventivky a kojence. A pak je druhý vstup z chodby, kde čekáme, když v hlavní čekárně jsou nemocní.
Doktorka nás pak bere v podstatě na střídačku, nebo jak jí to vychází. Toho teda někdy taky zneužívají rodiče s nemocnýma dětma a čekají v chodbě, protože spoléhají na to, že je vezme doktorka dřív... ale to je prostě o lidech.
Také máme to, že když by bylo dítko nemocné, tak máme předem zavolat. Od té doby, co to doktorka zavedla, tak se i výrazně zkrátila čekací doba 🙂 Ale, i když jsme předtím čekali třeba dvě hoďky, nás to úplně nerozhodilo, protože máme fakt skvělou pečlivou doktorku a radši si na ni počkám, než hudrovat, že čekám dlouho. I když v době, kdy prcek musel jíst, co tři hoďky, to komplikace byla, to zas trochu jo.
Jedna čekárna, ale objednává se na čas..ještě nikdy se nám nestalo, že bychom se tam s někým potkali.

@journals chodim tam uz 6 let od narozeni prvniho ditete, takze vim jak to tam chodi... pani doktorka i sestricka super, ale tak to tam proste chodi, nechci si tam nejak stezovat, protoze pani doktorka byla kolikrat ochotna i prijet, o vikendu poradit na mobilu... jen kolikrat pred prohlidkou ci ockovanim uz jsem nervozni, co tam zas bude a jewtli pri tom neco nechytnem...