Jak zvládnout ječné zrno u tříletého dítěte?
Ahoj jak jste řešili jecne zrno u 3 leteho?nenechá jsi tam nic dát je úplně histericky jen když se chci podívat. Jinak to nemá ani natekle jen malou boulicku a trochu červené ani nevypadá že by ho to bolelo nestezuje jsi ani jsi oko netre jsem z něho na prášky mi vždy pomohlo teplé mleko ale on jsi na to nenechá sahnout🙈navíc mám doma 5 měsíční a on si s ní chce furt hrát nebo ji dávat hračky samozřejmě se snažím ho často posílat umýt ruce a hračky po něm umývam tak snad se to malé vyhne🙏
@arwen666 já řešila loni u čtyřleté, bolelo ji to, byli jsme na očním. Dostala kapky tobrex, za 14 dní kontrola. A nic se nestalo. Po půl roce, kdy ji to fakt bolelo a skrabalo šla na vyroznuti, provádí se v celkové narkóze. Byla jsem šťastná jako blecha že to má z krku. Ale jen týden. Po týdnu e ji udělalo na druhém oku jiné. Naštěstí se občas dá vymačkat, tak jí to tak neboli. Doktor na pohotovosti mi právě radil nahrát ve vaně a vy mačkat uchostouchem, třeba ob dva tři dny.. Že je to jako bedar.
zkus si nechat napsat tobrex mastičku a když usne, tak máznout
Nevím jak ho má dlouho, ten týden je ok a není ani potřeba s tím cokoliv dělat. Kdyby se to do týdne nespravilo, jsou fajn teplé obklady z Heřmánku a určitě zavolat Dr napsala by tobrex mast nebo kapičky. Ale rozhodně nemačkat.
@leniczka23 no cca od neděle zatím tak doufám že do konce týdne to bude ok

Pres den nechavam tak. V noci az dite spi, namazu framykoinem. Davam fakt pouor at si tam nesaha a nepreda do druheho oka.