icon

Jaké léky na podporu tvorby mléka doporučujete?

30. říj 2021

Maminky jaké tablety mi doporučíte na tvorbu mléka?
Čaj piju od Hippu ☺

anabel321
30. říj 2021

Ahoj, mě vždy pomohly homeopatika ricinus communis, stojí cca 105 Kč....

anettkah
30. říj 2021

Ja dostala v porodnici lactil 😉

makovice88
30. říj 2021

Urcite ricinus communis 5ch ☺️

tez83
30. říj 2021

Mě pomohl Milkmore...i když jsem tomu nevěřila.Prckovi bylo deset dní,muž byl odveleny na Moravu po tom tornádu...no,mě to vzalo,orvala jsem to a najednou ztrácela mlíko,tak jsem po přečtených recenzi objednala tohle (jen to menší balení) a jsou mu 4 měs. a stále plne kojime.

bousovka007
30. říj 2021

Mám také dobré zkušenosti s moře Milk plus a kojící čaj Leros s jestřabinou (tahle bylina se úspěšně používá pro zvýšení dojivosti krav 😉).
Ale podle mě nejdůležitější je přesvědčit sama sebe, že to půjde a dát se do pohody. A kojit klidně po hodině

janule1940
30. říj 2021

Kojit co nejčastěji,kojit miminko nahé na svém nahem těle,spát s miminkem v jedné posteli.neomezovat frekvenci a délku kojení.a pak ricinus communis 5ch,benedikt lékařský a piskavice řecké seno-oboje seženete v kapslich napr.od firmy yzop.hodně pít,jidlo založit na teplých pokrmech,polevkach,hodně dobrý,silný domácí vývar.

zuzekk
30. říj 2021

Benedikt lékařský a pískovice řecké seno. Účinnější jsou prý zvlášť, ale měla jsem pilule směs a mléko brzy bylo. Kojící čaj, ale ne příliš, max 3 šálky denně. Prsa (a sebe celkově) držet v teple, nahrivat nahřívacími polštářky třeba (stačí rýže do nějaké látky, pokud nemáš; doporučuji Gadgeo, paní má moc pěkné látky).

jjasmina
30. říj 2021

Nic, hodně pít, bastit polévky a kojit v noci ❤️

lalolita
31. říj 2021

Ricinus comunis 5ch, pití melty,čaj pro kojící,hodně pít.