icon

Je časté zívání u pětileté dcery normální?

17. říj 2025

Naše dcera 5 let tenhle týden často zívá, mám pocit že snad celý den 😯 Nevíte jestli to je normální?

1pomnenka
17. říj 2025

Ano, ty také zíváš, když jsi unavená nebo se špatně vyspíš.

autor
17. říj 2025
@1pomnenka

Ano, ty také zíváš, když jsi unavená nebo se špatně vyspíš.

@1pomnenka Ale spí dobře, každý den 10 hodin.

kakba
17. říj 2025

Zivani je normalni, co neni normalni, kdyby cely den byla velice spava a unavena po kazde cinnosti.

cilkat
17. říj 2025

já tenhle týden taky hodně zívala... si myslím, že má vliv i počasí a tlak.

mishka87
17. říj 2025

Já třeba nezívám jen z únavy, ale i třeba z nedostatku kyslíku. Jakmile jsem v delší dobu nevětraném prostoru, začnu zívat. A to několikrát krátce po sobě. V práci třeba cca 1,5-2 hodiny po jídle taky zívám. A to se tam rozhodně nenudíme.

eridom
18. říj 2025

Manžel zívá, když má vysoký krevní cukr, zkontrolovala bych i další symptomy cukrovky- časté močení (tmavá zapáchající moč) ,žízeň, bolest hlavy, únava. Samozřejmě to nic být nemusí, jen mě tohle napadlo u čeho se to děje.

autor
18. říj 2025

Vůbec nic jí není, unavená taky není. Jen to zívání...ale já teda dneska taky furt zívám 🙄

klpoiu
18. říj 2025

Zivani neni pouze znamka unavy. Zivani muze byt treba u nudy, mozek zivnutim restartuje. Prida kyslik. Pri dlouhem klidu vznika oxid uhličitý a mozek reaguje zivnutim aby opet dostal davku kysliku a tim se procistil. Zívání muze byt i pri vyssi teplotě. Zivnutim se mozek ochlazuje. Samozřejmě mohou byt na vine i jine zdravotni neduhy, ale i treba banalni zrcadleni. Zives ty, nevnimas to a dite vidi a ziva taky.