Je normální posílat nemocné děti se spálou na slavnost?
Holky, ve skolce ma par deti spalu - nechodi do skolky, ale na foceni prisly i na zahradni slavnost - to je nejaka novinka, ze se s infekcni nemoci chodi do kolektivu? jako mala jsem s tim byla v nemocnici a nejak se mi nechce libit to, ze ty nemocne deti se fotili s ostatnimi detmi a hrali si na te zahradni slavnosti a obcerstvovali se s ostatnima... je to normalni nebo jsem blba ja, ze se mi to nelibi? hlavne, ze na nastence je upozorneni jak krava, aby rodice sledovali stav ditete atd.
Normální mi to rozhodně nepřijde.
Tak učitelky by snad něco řekli … jinak nám detska doporučovala u některých nemoci nechat doma o týden dyl, ikdyz uz byla zdrava, at ji nemam doma do par dni zase .. takze spis na jeji ochranu mela byt doma, nez pro okoli nebezpečná, takze na chvilku na skolkovy focení bych vzala.. nebo ted jsme meli neštovice, taky se maji hlásit, nesmi se snímá ani dojít do pohotovost .. starsi snímá byla doma skoro 5 tydnu, protože je donesla ze školky ona, navázalo mladsi dítě, a protoze na vodeni do školky a vyzvedávání jsem sama a ikdyby ne, tak by se me nehodilo aby k neštovicím k miminuaby donesla neco dalšího, takze vlastně nechodila do školky ikdyz uz byla v poradku , takze kdyby me nekdo pohlídal mladsi, nebo babicka vzala na zahradní slavnost, protoze se těší.. mohla by jit, ikdyz by byla porad doma “nemocna”

@alice180 někteří rodiče jsou hrozní, co na to chceš říct. Naše holky vždycky takové akce prošvihly. Když je dítě nemocné, tak má být doma a léčit se.
@palja nase doktorka.treba rika ze se nemas.uzavirat.doma a.ven chodit.
Na.foceni to si myslim nebadi. Taky jsme ted tak byli. Malej mel kasel.a.fotili se.venku. Myslim si ze za ty 3 minuty fakt nenakazi 10 decek. A bylo nas tam takhle.asi 10.
Na nakou akci co trva dopoledne bych nesla,to je jasny ale foceni? Zas bych to tak neprehanela