Je nutné podrobit 20měsíční dítě testům na Covid?
Nejsem z toho nadšená, ale i nás navštívil nezvaný host. Dle pediatričky musí jít na test i náš syn, 20m. Nemůžu to nikde vyhledat.
@kemija nic to neni, moje dcera u toho spala (2,5 roku) doporucuji vzit i dite, nikdy do budoucna nevite, jak dulezita muze byt informace, zda to prodelala 😉
Nemusí, jste jeho zákonný zástupce a nikdo vás k tomu nemůže nutit
My byli taky cca 21 měsíců mu byla, a úplně v pohodě
@kemija před chvílí jsem se vrátila z testu se sedmiměsíčním, ten to prospal, a čtyřletou, tu to jenom zalechtalo. Po tom, co mi vykládala naše pediatra jsem děti radši nechala otestovat, i když toho taky nejsem zastáncem 😉
Moc děkuji. Trošku jste mě uklidnily. Pár členů rodiny se zachovalo, jakože jsem krkavčí matka, že ho nechám testovat.
@neliniezoe Můžu se zeptat, co pediatra povídala?
@kemija bezpříznakové, náhodou vytrasované dítě, s pozitivním testem. Nic mu nebylo, za tři týdny začalo být dušné, pediatra díky tomu, že viděla v kartě pozitivitu, hnala je na další vyšetření, které prokázalo změny na plicích a neztráceli čas zbytečným hledáním, co by to mohlo být...a ještě dnešní osobní zkušenost, dobrá kamarádka, stejně staré děti jak já, absolutně bez příznaků, a obě kovid pozitivní 🤷 opravdu se není čeho bát, ty děti ten odběr ani nevnímají.

@kemija já jsem byla s dvouměsíční dcerou a nic to není dětem to dělají šetrně. Malá ani neplakala.