Kdy jet s dítětem k lékaři s popáleninou?
Zdravím, dcera (rok a ctvrt) se mi dnes spalila o kamna na zápěstí. Myslela jsem původně, že do nich tukla celem a proto knikala. Na ruku to vůbec nehrálo. Měla to schované pod bodyckem, vůbec jsem si toho nevšimla. Prakticky ani neplakala! Ale u koupání jsem si toho všimla a má docela velký flek, na to, jaký je to mimino.
Ve vodě ji to nebolelo. Mám s ní jet zítra k dr? Teď už chrni. Nechala jsem ji to větrat. Puchýř se strhl o bodycko s dlouhým rukávem.
Vím, matka roku. Jsem sama na sebe nakrkla. Ale ona opravdu skoro neplakala. Myslela jsem, že se jen tukla a nic.. :( jsem fakt slepice.
Nějaké rady?

Resila zrovna kamaradka, spalila se o remosku. Namazat betadinovou masti a zavazat. Takto fuet dokola a pak uz to bude mit krasny. Doktor vic neudela.
@karol1996 Měla jsi jet hned k doktorovi jak jsi to objevila...Zítra ale hned šupajděte
Jo, ráno pojedeme. Ona byla hodně unavená, chtěla spinkat. Vůbec ji to netrápí. Trápí to mě a to dost. Uvidíme, co doktorka zítra řekne 🙂
Já bych nejela k doktorovi, ale do lékárny. Dcerka se mi takhle blbě popálila o rýžovar. K doktorce jsem nejela. Nevím, co by s tím dělala... Koupila jsem takové obvazy máčené ve vazelíně. To dala na spáleninu a ovázala. Měnila 2x denně... Ráno a večer. Za pár dní to bylo ok.
@leilinka1234 máme lékárnu hned vedle ordinace dětské lékařky. Když už tam budu. Půjdu tam 🙂
@karol1996 syn si spálil obě ruce v podobném věku o radiátor. Puchýře na dlanich a několika prstech. Léčili jsme jen doma. Nechtěla jsem ho traumatizovat chirurgii. Trvalo to cca 3 tydny než bylo zhojeno a na začátku jsem mu to dvakrát denně převažovala aby se tam nedostala infekce.
Tak mala má popáleniny 2. Stupně, zítra jdeme na převaz. Bude to prej v pohodě 🙂

A ty flicky, co má na ruce a kolem jsou vady moji čočky na telefonu. Mám rozbitý fotak už bych si měla koupit nový telefon .