Klidné a tiché miminko
Ahoj holky, potřebuji uklidnit. Mám 4 měsíční holčičku, která je hodne klidná a hodna. Když ji mám pod hrazdickou a hraje si, tak je úplně tichá. Klidně si hraje nebo se dívá na hračky a nevydává přitom žádné zvuky, klidně i půl hodiny. Broukat jí slyším jen par minutek denně. Jinak se snaží pretocit na bok. Když na ni mluvím, tak se usmívá a brouka. Pláče jen když má hlad a občas pár minutek večer. Je strasne nenáročná. Máte někdo taky takové miminko?
Prvniho pul roku jsem ani nevedela, ze mam dite🙂 chovala jsem ji i kdyz spala, abych si pochovala🙂 nic nechtela, nepkakala, spala celou noc, pul hodiny vydrzela potichu koukat na hracku, az mi to prisli divny 🙂 ted na 4 roky a je to zdrava palicata holcicka 🙂
Bohuzel takove miminko nemam 😀
Holky, díky moc za všechny odpovědi!
Mame opak, taky 4mesice. Odbornik na hystericke zachvaty, kdy pisti az to usi rve 😂 Sam se zabavi jen chvili, porad mu musim vymyslet zabavu. Takze nejspis palicak. Pohybove je na tom dobre, tak snad se nam to zlepsi az se sam zacne plazit/lezt...

Můžu Tě ubezpečit, že to přejde. Syn byl taky takový. A od roka nezavře pusu, podívá i při usínání, ráno po probuzení si zpívá a tak pořád dokola. Občas bych dala království za dvě hodiny ticha 😀