icon

Klidné a tiché miminko

llodicka
26. únor 2018

Ahoj holky, potřebuji uklidnit. Mám 4 měsíční holčičku, která je hodne klidná a hodna. Když ji mám pod hrazdickou a hraje si, tak je úplně tichá. Klidně si hraje nebo se dívá na hračky a nevydává přitom žádné zvuky, klidně i půl hodiny. Broukat jí slyším jen par minutek denně. Jinak se snaží pretocit na bok. Když na ni mluvím, tak se usmívá a brouka. Pláče jen když má hlad a občas pár minutek večer. Je strasne nenáročná. Máte někdo taky takové miminko?

Strana
z2
karolly
27. únor 2018

Můžu Tě ubezpečit, že to přejde. Syn byl taky takový. A od roka nezavře pusu, podívá i při usínání, ráno po probuzení si zpívá a tak pořád dokola. Občas bych dala království za dvě hodiny ticha 😀

1miska
27. únor 2018

Prvniho pul roku jsem ani nevedela, ze mam dite🙂 chovala jsem ji i kdyz spala, abych si pochovala🙂 nic nechtela, nepkakala, spala celou noc, pul hodiny vydrzela potichu koukat na hracku, az mi to prisli divny 🙂 ted na 4 roky a je to zdrava palicata holcicka 🙂

dc2015
28. únor 2018

@llodicka Já prý taky neplakala a pořád se usmívala, nezlobila, byla v pohodě... A jsem docela normální :D

verrys
28. únor 2018

Bohuzel takove miminko nemam 😀

llodicka
autor
28. únor 2018

Holky, díky moc za všechny odpovědi!

kejt29
28. únor 2018

Mame opak, taky 4mesice. Odbornik na hystericke zachvaty, kdy pisti az to usi rve 😂 Sam se zabavi jen chvili, porad mu musim vymyslet zabavu. Takze nejspis palicak. Pohybove je na tom dobre, tak snad se nam to zlepsi az se sam zacne plazit/lezt...

verrys
28. únor 2018

@kejt29 nejsi v tom sama, mame doma to same, akorat o mesic starsi 😀

Strana
z2