Lázně Luhačovice s dětmi hrazené pojišťovnou

petra_m
25. zář 2017

Dobry den,26.10 jedu do lazni Luhačovice se dvěmi dětmi.Ubytovani mame v Miramonti Pokoj: třílůžkový pokoj Standard B.Jake to tam je?Byli jste spokojene? Jak vypadaji pokoje?Jake jsou procedury?Jaka je škola?Co byste doporučili sebou vše vzit??Moc děkuji za jakokoliv informace Petra

vendelinka08
25. zář 2017

Byla jsem se synem...sice v jine ubytovne..ale pokoje na Miramonti jsou krasne a nove. Byla jsem tam moc spokojena se vsim. Vse bylo v pohode. Strava i procedury. Byla jsem tam v cervnu a pocasi tam bylo chladnejsi. Takze rozhodne vzit teple obleceni...a do deste. At muzete vyrazet na prochazky

vendelinka08
25. zář 2017

Jako nevyhodu beru ve vsech detskych laznich...ze je tam hoódne deti a tdiz velke procento bacilu. V podstate jsme se vsichni vystridali na marodce. Myslim rodinky. To nam rikala i ta pani vedouci. Takze pocitejte i s tim...ze alespon jeden tyden ze ctyr budete nemocni. Jaksi se tomu moc neda vyhnout. Hlavne byt co nejvice venku nebo u sebe na pokoji. Tak preji at se vam tam libi a at chytnete fajn maminky s detma. My byly super parta a nemuzu nic vytknout.

beru22
25. zář 2017

Je, díky za diskuzi, zrovna dnes jsem ji chtěla taky založit. Na jaře do Miramonti pojedeme také, tak se těším na vaše příspěvky, jaké to tam je.

vendelinka08
25. zář 2017

Kaaradka byla primo na Miramonti...se dvema detmi a moc si to chcalila. Opravdu pekne prostredi...prijemne sestry na procedurach. Dobre jidlo. Myslim ze budete spokojene.

beru22
25. zář 2017

@petra_m můžu se zeptat, jak jste objednávali přímo Miramonti, kolik se tak platí a jak rezervuje?

tomikjoejoe
25. zář 2017

Přidávám také příspěvek do diskuze. Nevíte prosím, zda je možné, aby se v průběhu pobytu dítětem v lázních prostřídala např. maminka s babičkou/ tatínkem? Synovi budou dva roky, tak doprovod mít musí. Mám čtyři děti a nárok na lázně mi splňuje pouze jedno jediné a to už by pobyt v lázních docela potřebovalo. Navíc nemůžu organizačně odjet od rodiny více na jak dva týdny, takže pobyt pro nás připadá v úvahu jen tehdy, pokud by bylo možné prostřídat dospělý doprovod.

vendelinka08
26. zář 2017

@tomikjoejoe ano...vystridat se muze. Take to tam tak delali. Kazdy tyden nekdo jiny.

vendelinka08
26. zář 2017

@beru22 nejlepsi je si zavolat primo tam..kde vam podaji veskeze informace. Pokud chxetd primo na Miramonti..je lepsi si tam opravdu zavolat a domluvit se. Reknou vam i ceny. Ja si tam nevolala a byla jsem na Rodince...ale ja byla rada. I kdyz jsme museli na procedury dochazet..tak jsme tam byla fajn parta. Bylo to takove rodinne.

petra_m
autor
26. zář 2017

@beru22 Já volala do lázní a nabídli mi 16.11 Vítkov tak jsem se ptala jestli nemají termín dřív a říkala 26.10 Miramonti tak jsem vzala toto akorát wc budeme mit na chodbě ale máme tam naky bonus a ještě nám dají za každý den na osobu 25 Kč. V zimní sezóně se nedoplaci nic jen ten rekreační poplatek za dospělého

petra_m
autor
26. zář 2017

@vendelinka08 Nevíte jak je to tam ze školou? A ty obědy si můžete vybírat nebo je jedno dané? A deti mají i svačinky? Docházeli jste na procedury do Miramonti i má jídlo? Jake jsou procedury?

vendelinka08
27. zář 2017

Procedury vam stanovi mistni lekar...dle vasich potizi. Vsechno jidlo...snidane, svacinky, obedy a vecere jsou na Miramonti. Svacinky odpoledni si berete s sebou. Jidlo si objednavate asi cca 2 dny predem..vyber myslim ze 4 nebo ti jidel. Ja mela bezlepkovou dietu a nebyla jsem sama. Vse si domlouvate predem. Skola to stejne. Myslim ze deti nemaji cele dopoledne. Vse je prizpusobene proceduram. Dostanate rozpis s casek kdy kde mate byt. Je to opravdu individualni.

vendelinka08
27. zář 2017

Ty odpoledni svacinky se myslim rozdavaji u obeda. Pokud si dobre pamatuji. Jidlo je tam moc dobre. Vzdy mate na vyber. Obed i vecere.

vendelinka08
27. zář 2017

I procedury jsou na Miramonti. Je to hlavni budova kde je vse. Takze pokud nechcete nikam dochazet a mit vse pod jednou strechou...tak si vyzadejte pobyt primo tam.

petra_m
autor
27. zář 2017

Jedeme přímo do Miramitni. .večeře jsou teple?

vendelinka08
27. zář 2017

Myslim ze byly vetsinou teple

matysce
13. led 2018

@beru22 taky nás čeká jaro...březen. kdy jedete vy? my jedeme poprvé, vubec nevím co si mám sbalit...ani na co se připravit...