icon

Lázně Velké Losiny

gabriella84
30. lis 2016

Ahoj všichni mám plno dotazů a otázek pojedeme příští rok v květnu do lázní Velké Losiny. jezdívám každý rok od synových prvních narozenin ,v březnu už mu bude 8.Ale mám ještě druhého syna 3roky takže pojedu jako doprovo a pojede s námi o dcera 14let. Jakž takž vím jak to chodí , ale poprvé jedeme do Velkých Losin a tak bych si chtěla touhle cestou zjistit pár informací.
1) Jak je to se školou?
2) Jak je to s procedurama? Mohu si vybrat kdy budeme chodit?
3) Nepojede někdo také ve stejný termín? Od 28.5.2017 ?
4) Mohu si vzít sebou kolo? brusle koloběžku nebo lze si to tam někde pujčit? A je tam někde cyklo stezka?
5) Jak je to s vyžitím pro děti nějáké hřiště? a co když prší? Nějáká herna?
DĚKUJI VŠEM ZA ODPOVĚDI.

jirka2009
1. pro 2016

Zdravím Gabrielo, škola je u lázní je to v budově které se říká Knižák tuším 1 patro. Procedury nevím asi je to na domluvě. Kolo i brusle si raději vemte své. Cyklostezka ale bohužel není přímo z Losin, až z Rapotína směr Šumperk . Ale i na tu se dá dostat v pohodě mimo hlavní silnici. A hřiště je cca. 1km od lázní Areál zdraví . Jsou tam prolézačky a pod. Jarka

gabriella84
autor
3. pro 2016

@jirka2009 Moc Děkuji - Je tam i někde nějáké vyžití pro starší děti? 14 a 8let? Nejmladšímu stačí hřiště ale ti starší pubertačka a mladší školák to už je horší.

jirka2009
5. pro 2016

@gabriella84 Pro puberťačku tu asi nic nebude . A pro školáka, možná to hřiště u Areálu zdraví , alespoň náš 7 letý tam chodí rád. Ještě se dá jít do Thermalparku - ale ta je to zase o cenách.

gabriella84
autor
5. pro 2016

@jirka2009 No já si nebudu moct dovolit rozhazovat , tak snad něco najdememe pro všechny. Děkuji za informace 🙂

aalii
23. led 2017

Dobrý den, já jedu se synem o měsíc dříve do Vel. Losin. Nějaké informace jsem si zjistila na emimino.cz. Trochu špatné zkušenosti,ale každému vyhovuje něco jiného. Takže to neberu tak vážně. Jinak s tím využitím pro děti asi nic moc.

crriss
8. bře 2017

já byla se synem ve vel.losinách v r. 2015..kožní a dýchací .... mno přijde mi to absolutně nepřizpůsobené dětem...
zpočátku jsm bydleli na Elišce 14dní, poté 14dní na gazárce-protože tam najeli maminky s dětmi...tak jsme chtěli být kvůl němu tam...bylo to tam fajn..akorat na jidlo, procedury se dochazelo kousek na tu šárku..
my byli od puli brezna do puli dubna, pocasi aprilove, svitilo slunicko, snezilo, prselo :D

krasny je areal zdravi cca 1km od lazni, urcite kola, odrazedla sebou 🙂 v papirnach mivaji taky plno akci - my tam byli zrovna pres velikonoce, tak to bylo fajn...hodne jsme chodili po venku, po parku...pak jednou vlackem do Sumperka do mesta pocourat....zas nekdy do Loucne, tam je krasne velke detske venkovni hriste s rybnickem pro rybare..

skvela cokoladovna s cukrarnou primo na "namesticku" u budovy, kde sidli kancelare lazni a je tam i skolka...skola je tusim na Sarce..
procedury nam naplanovali oni, jen tehdy syn jeste spaval pres obed...a to mi nechtela neco prehodit, protoze tam je natresk hlavne dospelych pacientu...deti jsou tam fakt jen pridruzene...

navic syn jel lecit kozni a dychaci...odjizdeli jsme o tyden drive se zanetem prudusek a atopak se rozjel tak, ze se skrabal do krve...a daval se dokupy pul roku...
ale znami tam jezdi kvuli koznim taky...a jejich deti jsou pak uplne vymazlene...

gabriella84
autor
8. bře 2017

@crriss Děkuji za odpověd. letos už maj jen kožní dýchycí neberou brala bych víc dýchací to jsme pořád nemocní jsme alergici a astmatici + ekzematici tak doufám že to aspon trochu pomůže.

crriss
10. bře 2017

@gabriella84 my letos zazadali pozde...dr. nam vypsali priessnitz a druhe janske lazne..tak cekame az to pojistovna schvali

gabriella84
autor
13. bře 2017

@crriss na priesnitz je dlouhá čekací doba pokud nemáte rezervaci ☹ většinou se rezervuje rok dopředu...