Doprovod dítěte do lázní

1miska
1. led 2019

Dobrý den, ráda bych si ověřila jednu věc, ohledně doprovodu dítěte do lázní do 6 let věku - malá bude mít v dubnu 6 roků, v březnu budeme podávat žádost o lázně i s doprovodem, zarezervované místo v lázních má začátek září. Pokud ji v breznu lazne schvali i s doprovodem, nevadí ze při nástupu uz bude mít téměř 6,5 roku? Děkuji

vendelinka08
1. led 2019

@1miska no...ja mam dojem..ze doprovod muze pouze do 6ti let veku ditete. Proc zatare az tak pozde? Zazadejte hned. Jinak pokud uz bude mit nad 6 let pri pobytu...mela by mit od psychologa posudek..ze by tam sama nezvladla byt. Jinak doprovod asi muze byt ale nemusi vam to proplatit pojistovna a ceny jsou vysoke. Takze bych si zavolala na pojistovnu a zeptala se primo tam...at pak nejste prekvapena. Lazne by semely stihnout do 6ti let vcetne.

calvac
1. led 2019

@1miska ano,je to tak. Ja jsem byla s osmiletym v laznich a ani se neptej,kolik jsem platila za tri tydny. Cena silena. Ano,doprovod nad 6 let se plati.

calvac
1. led 2019

@1miska a ne ze pojistovna nemusi doprovod proplatit,ona ho prosteproste pri diteti nad sest let neproplaci. Byli tam s nami tehdy i prarodice se sedmiletou a oba pak doplaceli 32000,-. Bavili se tam o tom na recepci,tak jsem jen zaslechla.

zuzekk
1. led 2019

Můžu se jen zeptat- na co máte lázně u děti? Kam se jezdí?

1miska
autor
1. led 2019

@vendelinka08
@calvac no ja se prave na pojistovne ptala a pani mi rekla ze pokud mi doprovod pojistovna jednou schvali tak pak to plati i když mala uz tech 6 let prekroci, ze uz je to jednou schvalene, tak si to chci jen ověřit, jestli to tak někdo nemel.......

m.e.l
1. led 2019

Mne pojistovna hradi pobyt s ditetem i kdyz mu je vice jak sest. Ze zdravotnich duvodu - mentalni retardace neni mozne, aby jel sam. Je to na zaklade zprav od neurologa a pediatra, ktery pise ze doprovod nutny. Jakmile je poukaz schvalen pojistovnou tak plati beze zmeny.

calvac
1. led 2019

@m.e.l jasne,pravda,to je jina situace. My jsme byli s astmatem.

vendelinka08
1. led 2019

@1miska ja byla se synem kdyz mel 3 a pul roku. Pak uz ne. Ale kdyz jsrm se na to ptala...za rok a neco..tak mi bylo receno ze by to mel stihnout do 6ti let. Ale pokud to mas zjistene na pojistovne..tak bych to tak brala....ale klidne bych se jeste ujistila...jak rikam..at pak clovek neni prekvapeny. A kam vyrazite?

ter
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
olivovna
2. led 2019

@1miska Dobrý den, pokud pojišťovna schválí návrh dítěti do jeho 6 narozenin, může přijet i po 6 narozeninách. Návrh má platnost 6 měsíců od podání návrhu pediatrem. Pak na to má pojišťovna 30 dní, aby to schválila. Jde o datum, kdy to pojišťovna schválí a k tomu dni musí být dítě mladší 6 let. Pak jsou samozřejmě případy, kdy žádáme o doprovod rodiče - při záchvatech v nočních hodinách, při psychických poruchách apod a to může pojišťovna schválit doprovod do 10 let. Hezký den. Olivovna.