Malý odmítá flašku

vera20
3. čer 2016

Ahoj holky, možná tato diskuse tu je, ale prosím o radu, malej-8 měsíců mi odmítá flašku, nikdy jsme problem nemeli, je od začátku na UM a ted poslední 2 dny si vubec nevezme flašku-takže nemám šanci mu doplnovat pitný režim, zoubky zatím nemáme ale dr říkal, že už kazdým dnem se mu vyklubou. Máte zkušenost?

luciiinka87
3. čer 2016

Ahoj, pokud nechce, tak ho nenut, ono se to zase zmeni. Potrebnou davku mlika muze brat z bileho jogurtu (jestli to jsou zuby, bude ho aspon prijemne chladit na dasnickach) a z kasi. A pitny rezim bych resila ridsimi polevkami. Nase mala taky odmitala flasku, tak jsem s ni postupne najela na hrnecek s naustkem a mliko davala do toho. Prekvapive to ji vyhovovalo, protoze jak je to tvrdsi, mohla si ty dasne o to promackavat.

vera20
autor
3. čer 2016

@luciiinka87 Ráno mi flašku vezme, asi jak má hlad tak mlíko vypije z flasky, pak už pres den jedeme na lžičce, ale čaj mi f flasky nevypije a když mu dám na lžičku tak max 5 lžiček a tím končíme. Nic nám není jen ted takhle 2 dny ji prostě nechce a muzu zkoušet jiný flašky tak mi tu pusinku proste neotevře jen na lzičku, tak doufám, že kdyby mel opravdu žízen tak se snad napije

luciiinka87
3. čer 2016

@vera20 My jsme zas bojovali s tim, ze mala chtela jidlo jen rano a vecer malicko. Vzdycky tak tyden, ja uz byla nestastna a pak se najednou zas utrhla ze retezu a dohanela, co se dalo. Doktorka mi na to rekla, ze stejne jako my dospelaci, tak i deticky maji dny, kdy proste nemaji na nic chut. Zvlast, kdyz jim neni dobre. Pokud nema malej vylozene suchou pusinku, rtiky, tak ma vody v sobe dost, neboj.

vera20
autor
3. čer 2016

Je to hrozny kdyz ma to maly nejaky problema nedokaze to rict. A my zkousime kde co.. Tak snad ho to brzy prejde