Máte zkušenosti se solí z Mrtvého moře?

kaja2016
13. bře 2018

Vybírám dceři (má exem po koupani, jinak ne), sůl z Mrtvého moře. Máte někdo typ na nějakou dobrou kvalitní? Liší se nějak? Mě to na první pohled nepřijde, ale někde jsem zde četla, že je v nich velký rozdíl. Děkuji!

nikolaamiminko
13. bře 2018

Mohu doporucit kosmetiku Ahava, manzel pouziva na lupenku. Je dobra sul i bahno, akorat je to docela draha sranda ;(

swetlusska
13. bře 2018

mě se na lupénku osvědčil Michaels. Nechápu jak to, ale zabral. Na exém dítěte mám ovesný koupele.

kaja2016
autor
13. bře 2018

@nikolaamiminko Ahavu znám. Tak oni dělají i sole, tak jasně logicky. Děkuji za tip!
@swetlusska Také děkuji za tip!! Zaujala mě ta ovesná koupel. A není oves naopak alergen? Dcera má atop předispozicí po ke a já si nedávno umyla hlavu zitnou moukou a strašně to svědílo, musela jsem použít šampon..

kukili
13. bře 2018

Nám sedla mořska sul z dmka.dcerka mela taky atopický ekzém.i ovesna koupel z lékárny.

jancad11
13. bře 2018

Mořská sůl od Organic Harmony a mají i 100% čisté bahno do koupele. Manžel si mořskou solí proplachuje nos a jinak si ji dáváme právě do koupele.

swetlusska
13. bře 2018

nevím, chce to asi zkusit, nám doktorka vyloženě doporučila oves (otruby), tak nevím. Zatím se nám malýmu podařilo vyléčit ekzém na nožkách pomocí diety, prostě čistíme střeva od laktozy i lepku a zatím to mizí, tak uvidíme co dál ...:(

zlorenka
Autor odpověď smazal
Zobraz
zlorenka
13. bře 2018

taky jsem pouzivala sul z mrtveho more z DM, bud koupel, nebo obklad a do tech do krve rozskrabanych ran bych to neprala ani nepriteli 😃 mokvani to omezi, ale zazraky se nekonaj, stejne se musi odstranit alergen a vylecit streva (nizkohistaminova dieta 🙂 )