Metoda RMTI. Máte zkušenost?
Ahojte, prosím vás máte někdo zkušenosti s metodou RMTi ? Jsou to takové rytmické pohyby sloužíci k integraci primárních reflexů a zlepšení neurologického vývoje, něco jako neurovývojová terapie. S dítkem cvičíme poctivě každý den, samozřejmě kromě nemoci cca tři čtvrtě roka a stále mu reflexy trvají.. dokonce prý asi všechny co na začátku i když nějaké zlepšení je.. Proto by mě zajímalo jaké máte zkušenosti, jak dlouho celkově trvalo celé odcvičení a zda nastalo zlepšení a v čem.
J8 si přisednu. rodiče na facebooku si tu metodu chválí, nicméně přímou zkušenost nemám, my šli rovnou na neurovývojovou terapii. (Tam byl pro mě viditelný efekt zhruba po třech měsících, ale prý je přímá neurovývojovka "tvrdší", tudíž asi i rychlejší.)
@cilkat Děkuji za info. V nějaké skupině na facebooku? Ja právě nikoho neznám co cvičí RMTi, co znám tak dělají neurovývojovku...

J8 si přisednu. rodiče na facebooku si tu metodu chválí, nicméně přímou zkušenost nemám, my šli rovnou na neurovývojovou terapii. (Tam byl pro mě viditelný efekt zhruba po třech měsících, ale prý je přímá neurovývojovka "tvrdší", tudíž asi i rychlejší.)