Může 6ti letá dcera plavat s kýlou na obou stranách?

sandra81
21. čer 2013

Včera jsme objevili u naši dcery dvě velké boulicky vedle třisel. Zrovna se venku koupala a smála se a hodne ji vystoupili. Dnes u dr bydlíme v Holandsku. Nikdy se s tím u dívky a navíc v tomto veku a na obouch stranách nesetkal. Příští týden mužem na ulz ale nevím co smí a nesmí dcera do té doby než budeme vědet více informaci.
Zítra ma plavání na diplom je to velka událost. Nic ji neboli myslíte ze ji to neuškodí? Plave 2 až 3x tydne nevím jak dlouho tu kylu ma.....
Dík za tipy či zkušenosti s kylu u větších děti

anushka111
21. čer 2013

Pokud kýlu má tak to chce klidový režim, nebo aspoň jen trochu chůze a hlavně sedět. Plavání, natož závodní, i kdyby to byl jenom nějaký mini dětský závod v tomto stavu nedoporučuju, mohli by vzniknout komplikace (může to pak začít bolet, nebo je potřeba operace ihned).

anushka111
21. čer 2013

Tak teď jsem ještě projela nějaké stránky o kýlách a prý se s některými i normálně dlouhodbě funguje a není potřeba klid, ale záleží na tom, jak tam ta kýla zrovna je. Ještě jsem se na nějaké stránce dočetla, že takové bouličky nemusí být kýla ale velmi namožené svaly, nejvíce to prý vzniká u sportu. No snad jsemaspoň trochu pomohla .