Může bolest zad u dětí souviset s virózou?
Maminky,
nemáte zkušenosti?
Naše malá 4 léta v patek večer 38 horečky. V noci horečka a stěžovala si na bolest zad. Pak zmiňovala bolest rukou a nohou. Včera občas záda vzpomněla. Dneska taky párkrát záda, ale už bez teploty.
Cura, pije a jí normálně.
Myslite, že to může patřit k viróza? Chřipku ani covid nemá...
U virózy je normální bolest kloubů a svalů ,takže i zad.
Jak u sebe rozliším virozu od rýmičky? přesně tím, že u viroz mě prostě bolí svaly. Obvykle jsou úplně první záda, ale občas je to třeba i ostrá bolest jednoho konkrétního svalu, který se chová jak po dni v posilovně... Takže ano, prostě "chřipka". Jestli plašit a letět k doktorce... no... šla bych. i jen pro kontrolu, jestli to je vir nebo bakterie (tj jestli jsou třeba antibiotika). Ale pokud neletí teplota nad 40, tak v klidu ke svému obvoďákovi a žádnou pohotovost a tak...
Jak u sebe rozliším virozu od rýmičky? přesně tím, že u viroz mě prostě bolí svaly. Obvykle jsou úplně první záda, ale občas je to třeba i ostrá bolest jednoho konkrétního svalu, který se chová jak po dni v posilovně... Takže ano, prostě "chřipka". Jestli plašit a letět k doktorce... no... šla bych. i jen pro kontrolu, jestli to je vir nebo bakterie (tj jestli jsou třeba antibiotika). Ale pokud neletí teplota nad 40, tak v klidu ke svému obvoďákovi a žádnou pohotovost a tak...
@cilkat děkuju. Jde o dceru 4 roky. Teplota jen dva dny ale přetrvává bolest zad. Mám pocit že prochladla. Zítra radši zajdeme.

Jo, může. Hlídala bych ledviny, dohled nad pitím