Může takto vypadat žahnutí od medúzy?
Ahoj prosim mohla syna zahnout meduza? Jsme v Italii a kdyz jsem ho sla dat spat vsimla jsem si toho nic nerikal ze by ho bolelo a rano to nemel. Nemam s tim zkusenosti tak ptam dekuji

nevypada to na meduzu. syna zahla meduza loni taky v italii. rval jak tur a to mu bylo 9let. napted nic a pak se mu vybarvila pekne na brise. byl krasne videt cely.jeji obrys. tohle bude nejaka reakce na neco...
Holky dekuji. Ja jsem mu to mazla tea tree olejem. Porad ho prohlizim co mu to dela uz mi nadava 😃 ale ja jsem hrozna jak neco maji vidim v tom to nejhprsi 😔
Mě se letos v Egyptě malá medůzka otřela o nohu,a možná,že to bslo podobné. Měla jsem tam asi jeden den,takové podobné,jak když spálené.
pokud mate pojisteni, tak zavolejte na tu jejich info linku, osetreni zdarma a vy budete mit aspon klid🙂

@terezapos ahoj, neumím určit, co to je za vyrážku, ale od meduzy určitě ne, za prvé by věděl a vy urcitě podle řevu taky, že ho žahla, i jako dospělá jsem skoro brečela, jak to bolí a rozhodně to trvá cca 14 dní, než se žahnutí vytratí, mapu po chapadýlkách jsem tam měla ještě pár měsíců po tom ☹