Násilné pretiahnutie predkožky v 11. mesiaci - čo ďalej?

zitova
3. únor 2016

Ahojte. Tak som si vsimla pod predkozkou syna bielu "hmotu".. Boli sme u Dr., pozerala na to a zrazu mu ju celu stiahla, maly plakal strasne moc, vycistila mu to.. A od obeda necikal, strasne pri tom place, ide mu z toho krv.. Je mi zle z toho, co som si o tom odvtedy precitala. Prosim, ako to bolo dalej po tomto zakroku? Zrastlo to znovu, alebo to ostalo oddelene? Je mi jasne, ze pretahovaniu kazdy den sa nevyhneme. Mozete mi poradit nejake masticky? Alebo je moznost nechat to tak, pripadne to znova zrastie a potom sa to same postupom casu uvolni? Dakujem

koncita
3. únor 2016

Kráva kráva kráva na entou ta doktorka!!! Udělala to nejhorší, co mohla ☹
Ten bílý mazek je zcela neškodný a běžný a má svoje opodstatnění.
Každopádně, teď už bylo jednou přetaženo a jde o to, aby se to nezahojilo jizvickami, diky kterym by opět predkozka prirostla a pak by docházelo pořad k poranění a zase následnému zjizveni. Opravdu už teď asi budete muset denně přetahovat a teď mu zkus ulevit odvarem z repiku. Vlaznym odvarem potirej, davej obklady, můžeš sterilní stříkačkou vždycky malinko odvaru vstříknout přímo do moc.trubice.
A nejlépe zajít na urologii či dětskou chiru pro kontrolu odborníkem. Odkud jste, pokud Praha, mohu doporucit...

yagga
3. únor 2016

Syn si to takto přetáhl sám. Doktorka nám dala framikoin msticku a dělala jsem Heřmánkovy odvar a střídali jsme to s hypermanganem jen 2-3 zrníčka voda má být jen růžová. A každý den přetahovat aby redkozka zpět neprirostla. Syn nerad chodil curat tak dva dny pak už to šlo. Vydržet ty slzicky první dny pak už to bude dobré.

svsvsv
4. únor 2016

Můj syn měl též prirostlou predkozku a udělal se mu zánět. Poslala nás k jinému lékaři. Ten mu to násilím stáhnul až kluk zmodral. Napatlal framykoinem a odchod. Musel dál mazat, asi po 3 dnech začít přetahovat a máchat v heřmánku. Bylo to hrozný, ale od té doby má klid. Je to asi deset let. Vydrzte, bude to dobré. Jo a syn první dny čůral do vody.