Nasodrill, za jak dlouho zabere? Poraďte homeopatika

findejsova1
11. lis 2014

Mam dotazek malej 1rok ma co chvíli rymečku, pšiká a teče mu sopílek ☹ chtěla jsem se zeptat jaký by na to pomohli homeopatika v lekarně mě n eporadili a za jak dlouho zaber nasodrill, který mě doporučili v lekarně.

nonacek
11. lis 2014

@findejsova1 memu synovi homeopatika třeba vůbec nepomáhají.

nonacek
11. lis 2014

byla bych spíše pro pravidelne odsávání rýmy a kapky do nosu✌
@findejsova1

lucinka_1984
12. lis 2014

Nám Nasodrill s odsávačkou pomohl za pár dnů, myslím že tak za 4 dny bylo po všem. Zkoušela jsem pro malýho i jiné spreje a kapky do nosu a jen tady ho to neštípalo a nebyl takový problém s aplikací. Držím palce, ať se toho nachlazení rychle zbavíte. Je to fakt peklo.

jita550
26. led 2015

Také jsem vyzkoušela Nasodrill a jsem spokojená. Já ho měla při zánětu dutin. Není vůbec cítit a ani neštípe, jako některé jiné spreje. Doporučili mi ho v lékárně a prý ho můžu dávat preventivně i malému (3 roky) proti rýmě a nachlazení. Zatím jsme spokojeni.

sasha9
19. čer 2015

Minuly tyden jsem si nasodrill prinesla z lekarny. Ja jsem ho ale dostala na alergickou rymu. Je fakt, ze asi za 2 dny ucpany nos polevil, a navic ono asi jak je to s tou sirou, tak je to hrozne prijemny 🙂

gepe
19. čer 2015

@findejsova1 manzelovi ihned na zadni rymu pri prvnim proplachu, pouzivame ho uz vic nez rok oba a parada.
Malymu bych davala tak jak nasi Physiomer a odsavat. V roce je jeste podle me maly na poradny nosni vyplach 🙂

21klara21
23. čer 2015

Ahoj, u nás používá Nasodrill dlouhodobě celá rodina. Můj táta na chronickou rýmu, manžel na alergickou jarní rýmu a já s malou (jsou jí 3 roky) jen jako prevenci na udržování nosní hygieny, protože vidím, že u chlapů funguje skvěle. Už dlouho se necítili takhle dobře. Uleví jim na rýmu i zklidní sliznici při dráždění. Takže u nás spokojenost.

petrushka3
24. čer 2015

Ahoj! U nás se taky používá NasoDrill. Jak při rýmě, tak já konkrétně když mám alergii. Výplach je moc příjemný a uleví se. Já ho vlastně používám tak nějak pravidelně, protože rýmou, i tou alergickou, trpím skoro pořád. 🙂 Čistím si tím i nos a je to moc fajn.

verka67
25. čer 2015

Ahoj! Jako alergik používám NasoDrill pravidelně a jsem s ním moc spokojená. Při alergické rýmě ho považuju za velkého pomocníka, dost se mi uleví, lépe dýchá. A pro jistotu ho nosím stále při sobě. 🙂

klarkakralicek13
8. říj 2015

Naso dril vyloženě na rýmu nepomůže, ta musí odejít , ale rozhodně ji zpříjemní. Já naso drill používám u 14 měsíčního synka před odsáváním a za mě super. rozhodně nosík uvolní. Jinak homeopatika doporučuji coryzalia.