icon

Nej mastička na neštovice, jaká se vám osvědčila?

tertery
24. bře 2017

Jaká se vám osvědčila mastička na neštovice? Co imazol?

slivci
24. bře 2017

Ahoj,dcerka měla neštovky nedávno a dávala jsem Cytelium,je to chladivé a není to tak hutné.Za nás super 😉 A ač lékařka nedoporučovala sprchovat týden, tak po dvou dnech jsem osprchovala a to byla úleva,najednou se přestala drbat,brečet atd.....přeji hladký průběh 😉

werumka
24. bře 2017

Tanno hermal. Uplne nejlepší, krásně rychle ty neštovice zaschnou a nesvědí. Urychluje hojení.

buzipes
24. bře 2017

Ahoj, nesmí se koupat,ale sprchovat je naopak vhodné. A nedoporučuje se mazat tekutým pudrem,sudocremem.....mimochodem Tanno hermal je složením opět jen předražený tekutý pudr obohacen o bylinný extrakt apod. puchyřky nemůžou dýchat,dělají se strupy. Bud nechat a když bude svědit Fenistilem nebo u syna krásně zabral gel Virasooth .

koncita
24. bře 2017

u syna fungovaly perfektně koupele v hypermanganu hned od druhého dne a Tanno hermal lotio. U dcerky taky hypermangan, ale lepší byl gel Virasoothe na tělíčko, na genitál, kde to kvůli plínce nechtělo zasychat a hojit se, jsem dávala genciánu, ta výborně pomohla...

soyevita
24. bře 2017

@koncita
@tertery Krátké koupele v hypermangánu jsou super.Taky doporučuji

@tertery
Po pudru katastrofa,zanícené.Mazaly jsme genciánkou,koupaly v hypermanganu a super.Nic nesvědilo a nehnisalo a na obličej gel ViraShoote

kaca08
24. bře 2017

Mazala jsem syna Virasooth gelem akratce jsem ho koupala v hypermanganu.

mrazulkav
24. bře 2017

Taky jsme sprchovali a mazali jen tea tree olejíčkem.

tulikiss
24. bře 2017

my jsme pouzivali PoxClin a naprosta spokojenost do par dnu bylo po problemu.

tertery
autor
24. bře 2017

@mrazulkav A jak často sprchovali? díky

mrazulkav
24. bře 2017

@tertery Ze začátku každý druhý den, pak už každý... i kamarádka říkala, že staršího na doporučení moc nesprchovala a jak byl zpocený, svědilo ho všechno víc. Mladšího, který je chytil později, sprchovala pravidelně a bylo to lepší...

naste
24. bře 2017

Nejvíc se osvědčily, již tady zmíněné koupele v hypermanganu.

jozy2
24. bře 2017

Ahoj mi je máme teď a doktorka nám doporučila betadine a taky jenom sprchovat 🙂

mrazulkav
25. bře 2017

@tertery ještě mě tak napadlo - sprchovali jsme jen vodou, bez mýdla a dávali homeopatika

buzipes
25. bře 2017

@mrazulkav Ano, jen vlažnou vodou a homeo jsme dávali 🙂 jedno mu dítěti ano druhému ne,a ve finále mě to přišlo na stejno. Těžkou soudit, každý má jiný průběh