Nemocnice Motol a spalničky
Ahoj Vsem, chtela bych se zeptat, jestli nekdo nevite jak to ted vypada v Motolske nemocnici? Objevili se tam spalnicky. Nektere casti snad i uzavreli. Jedeme s dcerkou (2,8 roku) na kontrolu, tak mam trochu strach, pri tom jak to tam vypada, abychom si neco nedovezli. Dekuju za odpoved. Parosa
V Motole jsem byla na ORL s malým od 15. do 24. dubna, tedy v době kdy se tam spalničky objevily. Uzavřeli jen urgentní příjem, protože se nakazil jeden zaměstnanec a dalších cca 40 muselo do karantény. Jinak žádné omezení nebylo. A v neděli tam jedeme normálně na kontrolu. 😉
Taky bych se nebala... obzvlast pri ambulantnim vysetreni... nas to ceka za tyden a spalnicky neresim... naopak jeste se pujdeme podivat na sestricky “naseho” oddeleni 🙂 (lezeli jsme tam celkem petkrat)
Dekuju moc za odpoved. My jdeme pristi patek, tak snad to bude v pohode. Budu prece jen klidnejsi.
My byli včera,tedy na diabetologii poté jsme procházeli do dospělé části do lékárny a nikde jsem neviděla ani zmínku o tom ze by bylo něco uzavřené... 🙂

@parosa Ahoj momentálně v Motole ležím s dcerou. Nemusíš se bát i když já se taky bála. Je uzavřen jen kousek nemocnice. Jsem tu týden a zatím jsem neslyšela že by je tu chytil někdo další, mají to tu pod kontrolou.