Neustálé nachlazení u dítěte. Jak to řešit?
Zdravím,
syn má už asi 14 dní rýmičku (ale tu zadní co nejde vysát) takže hodně sprejujeme mořskou solí. Na noc občas dám kapičku Otrivinu. Nebo když se v noci vzbudí a slyším jak nemůže skoro dýchat.
Do toho mu vylezly už vrchni 2 zoubky, ale další hned vedle už se taky tlačí… takže si furt strká ruce do pusy a slintá litry..
Přes den mívá cca 37-37.8 a večer spíš těch 38.
Jinak úplně standardní je u něj teplota večer před spaním cca 37.3 - VŠE po odečtu.
Je dost horkokrevný. Ale strašně.
A do toho se učí ještě v těch teplotách chodit..
Dávám kvalitní probiotika, vitamin D od narození, pak Juvenil.
Čaje na imunitu, když je třeba..
Ale stejně se nás to furt drží.
Měly jste to podobně? Nebo bych měla řešit odběry krve atp.?
Syn krásně jí, miluje jídlo a hodně jí, pěkně pije, občas je tedy smutný a chce chovat ale sám si jinak hraje a vřeští.
@1pomnenka no protože teploty kolem těch 37 má klasicky… ale teď se do toho táhne ta rýma atp.. myslíte že je to od zubů všechno?
U nás to tak bylo.
Jestli má již 14 dnů teplotu, tak by možná stálo za to aby se na něj doktor kouknul. Jestli je jen nachlazený a teplota občas, tak bych ještě zkusila sinupret.
Ano, a ještě obě deti trpěli na průjem, když se jim prorezavali zuby...
Proč odběry? Vše co píšeš je normální k zubum, zažila jsem 2x u deti + teda ještě velká plactivost
@veruuu_kubesovic ano, jen mě přijde už divné vše svalovat na zuby, ale ono to tak asi opravdu jde.. navíc jsem si všimla, že má dost bílé místa, kde rostou stoličky.. tak snad se neklubou ješty ty :( , před spaní měl 38 po odečtu, tak jsem dala Panadol čípek a snad se trošku prospí
Je to náročné období, takže nosit, případně na noc panadol nebo nurofen ať se vyspi

Proč odběry? Ta rýma bude k růstu zubů stejně jako slintání.