icon

Nosní mandle. Máte zkušenost s trháním? Kde mohu být s dítětem hospitalizovaná?

hanka_12345
16. dub 2021

Dobrý den,
někdo zkušenost s trháním mandlí a hospitalizace v nemocnici?
Někde lifrují hned domů což moc nechci. Kde mohu být s dítětem hospitalizovaná?
oblast Morava

te_reza
•
16. dub 2021

My byly v Jičíně, ráno příchod, večer odchod. Taky jsem z toho nebyla odvařená, ale dobrý.

lidija1234
•
16. dub 2021

Ahoj, ja jeden den přišla, druhý den šla na zákrok a další den mě ráno propustili asi záleží jak kde 🙂

colis
•
16. dub 2021

My jsme byli v Kroměříži. Ráno nástup, za chvíli na sál, pak celý den a noc pod dohledem. Ráno odchod domů.

fouskovi
•
16. dub 2021

Havlíčkův Brod jeden den nástup druhý den zákrok a třetí den pokud nejsou komplikace domů

bervidova
•
16. dub 2021

Hradec Králové -jeden den odpoledne nástup, další zákrok, třetí den (po vizitě) domů

madamas
•
16. dub 2021

Kyjov - první den dopoledne nástup kolečko audiometrie, vyšetření, pohovor s anesteziologem. Druhý den ráno zákrok, půl dne monitoring, po zbytek dne na nás chodil lékař několikrát nahlédnout. Třetí den po vizitě domů.

janule1940
•
16. dub 2021

@hanka_12345 velmi vstřícné detske oddělení je v Havířově.jinak být s ditetem nepřetržitě celou dobu mate právo kdekoliv,jste jeho zákonný zástupce,bez vás muze nemocnice konat jen zivot zachranujici úkony,s ostatním musíte souhlasit.jenze ne všechny nemocnice se chovají v souladu s mezinárodní úmluvou o právech ditete.takze si najdete nemocnici,která je přirozeně vstřícná k přítomnosti rodiče.Havířov to splňuje.je tam primářem MUDr.hynrk cannibal,kouknete třeba na jeho FB,z toho muzete usoudit,ze Havířovska nemocnice bere rodiče jako partnera a nezbytnou součást léčby ditete.js bych jinam nesla...

janule1940
•
16. dub 2021

@hanka_12345 tady rozhovor s primářem,jak to v Havířově chodí: https://www.respekt.cz/rozhovor/kdyz-male-dite-...

calvac
•
16. dub 2021

@hanka_12345 Ostrava Fifejdy - správně ráno berou a večer propouštějí, ale tenkrát měli dost místa, tak manžel za sebe zaplatil jednu noc a syna pustili druhý den dopoledne. Doktor říkal, že je to rozumné. Kdyby syn začal krvácet, což bývá po vytržení mandlí masivní (říkal lékař), tak bychom nemuseli stihnou dojet.

zmrzlinka
•
16. dub 2021

My jsme se synem lezeli v Plzni.Jeden nás přijali,druhý den byl výkon a třetí den domů

andelka
•
17. dub 2021

Já jsem byla se synem před 5 lety, bylo mu necelých 6 let. V Ostravě Fifejdách. Super přístup. Den před anesteziologické vyšetření, ráno nástup, dopoledne zákrok, syn šel první hned v 8h, první kontrola ve 12h, dostal napít a trochu najíst, druhá kontrola ve 14h, a když ok, tak domů. Dopoledne po probrání vůbec nespal, koukal se na pohádky, hráli jsme si, četla jsem mu..celou dobu tam byla sestra s dětského, měla vozík s hračkami, hrami, DVD..mně dali oběd, všechno bezva. Po 16h jsme dorazili domů a usnul a spal až do rána. Za 3 dny kontrola a druhá myslím po týdnu.

herminka
•
17. dub 2021

Nový Jičín, hospitalizace 2 noci, to mi přišlo až zbytečné. Jeden den dopoledne příjem a nějaká vyšetření, další den ráno výkon a až třetí den dopoledne propuštění.
Je to 3 roky, synovi tehdy bylo necelých 5 let a byla jsem hospitalizovaná s ním.