Oční klinika Kukátko, nemáte některá osobní zkušenost?

ludva
9. lis 2013

Ahoj, nemáte některá osobní zkušenost s touto klinikou?

klaarusa
25. srp 2017

Prosím obnovuji diskuzi. Také by mě zajimali vaše zkušenosti. Děkuji

meyryen
25. srp 2017

@klaarusa chodíme od 6mesicu malého, nejdříve čištění kanálků a teď jako prevence tupozrakostí. Co konkrétně by tě zajímalo ?

klaarusa
25. srp 2017

Děkuji za zprávu. Jsme s dcerkou objednání na první kontrolu. Jsou ji 3roky, a bohužel jsme si všimli, že se jí stačí jedno ocicko k vnitřnímu koutku a při rozpoznávání obrázku na dálku jsme bohu

klaarusa
25. srp 2017

Bohužel úplně pohoreli. Dost se děsím toho co nás čeká...Zajímá mě přístup, co vše se na první kontrole bude dít a jiné. Rada bych kdyby tady byl někdo s podobným "problémem" u svého ditka. Děkuji.

meyryen
25. srp 2017

@klaarusa kukátko je specializované na děti, je tam moc hezké prostředí, všude obrázky, herná se spoustou hraček. Počítejte, že tam strávíte cca 2 hod. Nejdříve měří ocicka v normálním stavu, buď je dítě schopné strčit hlavu do takového přístroje, kde má fixovanou bradu a chvilinku vydrzet anebo měří na dálku takovou jakoby pistoli. Pak se ocicka rozkapou a čeká se cca 40min v herničce a pak se to celé opakuje. Potom se jde k dr, kde se čte z tabule, zvířátka, dopravní prostředky. Dr potom ukáže dítěti mobil s nějakou pohádkou a sleduje oči, to stejne potom dělá s tužkou.
Lidi hodně, ale docela to frčí......

klaarusa
25. srp 2017

@meyryen moc děkuji. A výsledek vyšetření vám pak lékař sdělí hned?
A ještě se prosím zeptám, četla jsem, že s dítětem má přijít jen jeden s rodičů. Nevíte, je to opravdu pravidlem? Rada bych aby tam byl i manžel, ale musíme vzít sebou i malé mimco...děkuji

meyryen
25. srp 2017

@klaarusa Výsledek sdělí hned na miste. Bezne chodí celé rodiny, včetně mladších sourozenců🙂

klaarusa
25. srp 2017

@meyryen děkuji vám.