Odběr na Covid v Brně v dětské nemocnici. Kdo byl?
Ahoj holky,asi mě a malýho nemine odběr na Covud,jelikož přítelovi dnenska přišlo,že je pozitivní.Podle toho,co mu řekla jeho obvoďačka,by jsme měli jít tak v pondělí nebo v úterý.
Chtěla bych samozřejmě do dětské,ale nevím,jestli na drive in nebo do "domečku",jelikož má malej 2,5 roku,určitě nebude z auta jen tak spolupracovat.Stejně bych ho musela aspoň přidržet nebo i vytáhnout z auta.Na druhou stranu,jet tam autem na odběr mimo drive in,tak nemám jistotu,že tam někde zaparkuju a časově to stihnu.Jak jste to řešili s " nespolupracujícíma dětma"?Dík za zkušennosti a názory.
Teď jsme byli s detma 9,7,a 5mesicu z auta v Ostravě,bylo to úplně v pohodě,miminko bylo v sedačce a výtěr byl během sekundy hotov,ale záleží asi spíš na koho člověk narazí
@jeen berou i s e žádankou 🙂 https://www.e-gene.cz/testovani-na-covid19-pro-...

Myslím, že děti do 6 let můžou v Brně na testy jen v Dětské. Byli jsme dnes s dětmi 4 a 6. Mladší je nespolupracující a před 14 dny mu dost drsně vyndávali kuličku z nosu, takže jsem čekala, že to bude podobné peklo. Jeli jsme na drive in, nikde nikdo takže jsme nebyli ve spěchu, personál příjemný. Přelezla jsem v autě dozadu k dětem. Starší v pohodě, mladší protestoval, ale v té sedačce jsem mu jen přidržela hlavu a byla to vteřina, kdy mu udělali výtěr z krku a pak vteřina z nosu, takže se to dalo. Ale 3 dny předem jsme doma trénovali s uchošťoury, kdy jsem jim ukazovala, že je paní doktorka polechtá v puse a na nose.