Odstranění nosní mandle - Karviná, Třinec, Havířov atd.?

calvac
31. led 2017

Zdravím všechny, čeká nás odstranění nosní mandle, jsme z Českého Těšína. Prosím, jaké máte zkušenosti s okolními nemocnicemi? Karviná, Třinec, Havířov, Ostrava atd.? Děkuji.

lenka_strelenka
31. led 2017

V Karviné není lůžkové ORL, jinak to dělají všude a troufnu si říct, že všude stejně - Třinec, Havířov, Ostrava - FNO, Fifejdy, snad stále i Vítkovice, dále vzhledem k poloze by přicházel v úvahu i Frýdek.
Osobní zkušenost s většinou pracovišť nenabídnu, ale pracuju na ORL ve FNO, objednací termíny se pohybují kolem 2 měsíců, ale může někdo vypadnout (což je teď v období infektů časté), tak se něco může uvolnit třeba i na příští týden - stačí zavolat k nám na ambulanci (telefonní číslo je na stránkách FNO) a domluvit se. Ve zkratce to u nás ve většině případů probíhá následovně - jeden den příjem, tentýž den ARO vyšetření a samotný výkon, další den propuštění, kontrola za týden v místě bydliště.

calvac
autor
3. únor 2017

@lenka_strelenka Děkuji moc za info, já osobně jsem například na Třinec neslyšela příliš dobré ohlasy. Proto jsem chtěla zjistit info,kam nejlépe jet. Děkuji.