icon

Okluzor, který se dobře lepí. Máte zkušenost?

rostlinka23
5. srp 2019

Dobrý den, máte někdo zkušenosti s okluzorem, který dobře lepí? Syn, necelé roky, dostal okluzi Pro-optha junior a mám pocit, že mu to pořád uhlazuji, aby to "těsnilo". Děkuji z apřípadné tipy 🙂

zupla
5. srp 2019

Mam dobre zkusenosti s ORTOPAD, dobre drzi ale jsou teda drazsi.

krisatko
5. srp 2019

@rostlinka23 určitě doporučuji ortopad. Pokud narazíte na dobrou optiku, odečtou Vám více receptů na proopty nebo opticlude od jedněch ortopadů a nebude doplatek tak velký. Nicméně dobře lepí, jsou protialergické a dají se použít i vícekrát.

rostlinka23
autor
5. srp 2019

@krisatko @zupla - moc díky za tip! Lepime teprve 3. den, ale už vydrží i 2 hodiny, tak jsem za to ráda a nechci mu na to zbytečně sahat, když zapomene, že to má..

malytlustyhroch
5. srp 2019

Syn muze mit jen ortopady, po ostatnich se osypava, takze jsem za ortopady rada, ale jsou dvojnasob drahe, tj. doplatek cca 500 na 2 krabicky, bez receptu skoro 1000 za dve krabicky, a moje zkusenost je, ze jak maji jine lepidlo, tak se naopak nedaji moc pouzivat opakovane, u nas proste podruhy v 90% nedrzi. Lepsi nez pro-opty, mi prisly Opticlude, dokud jsme je mohli pouzivat.

irena1111
6. srp 2019

my jsme používali Opticlude a měla jsem problém to dceři sundat

rostlinka23
autor
14. srp 2019

Moc díky všem za odpovědi a tipy. Podařilo se mi sehnat Opticlude tady na bazarku za super cenu a fakt jsou super! Nalepim a není ani snaha to sundat! Mám radost

sticker