Operace očí ve FN Vinohrady. Jak to tam chodí?

evaviki
23. bře 2010

Ahojte, cca za tri tyzdne budu malemu operovat oci (strabizmus) vo FN Vinohrady.. Lezat budeme na klinike deti a dorostu.. Tak by ma zaujimalo, ci neviete ako to tam chodi, ci je mozne zaplatit si nadstandard a byt s malym na izbe sama, ako je to s pobytom oboch rodicov (keby bol maly moc nervny, tak ci tam mozeme byt obaja aj v noci), pripadne nejake tipy, co si vziat zo sebou a pod..
dakujeeem

pattie
24. bře 2010

Evaviki, připojím se k Tobě, my bychom měly jít za 14 dnů na Vinohrady na plastickou chirurgii, tak kdyby někdo věděl, jak to tam chodí.... Díky

evaviki
autor
24. bře 2010

Pattie, ako dlho tam budete? My nastastie len cca48 hodin, v utorok naobed prijem, v stredu operuju a vo stvrtok domov.. ale aj tak mam z toho strach, neznasam nemocnice, tak snad to nebudem prenasat aj na maleho..

evaviki
autor
30. bře 2010

haloo, to nikto nikdy nelezal vo vinohradskej?? ☹((((

petka80
30. bře 2010

Já byla s malou na Vinohradech, když jí byly 3 týdny, tak vám asi moc neporadím, to bylo asi jiný oddělení (kojenecký?).
Jinak ale ta nemocnice mi přijde naprosto super, tak se nebojte, určitě to bude v pořádku.
Já tenkrát měla jednolůžák a nic jsem neplatila.

pattie
1. dub 2010

evaviki: my tak 3-4 dny ☹ tak snad to bude v pohodě. Držím palečky! Kdy nastupujete? My 6.4.

evaviki
autor
2. dub 2010

Pattie, my nastupujeme 13.4.... viem, ze ked pridete domov z nemocnice, asi to bude narocne,ale ak by si sem mohla napisat par info, bola by som ti vdacna..
drzim vam palce, snad bude vsetko ok..

evaviki
autor
2. dub 2010

Tak som si tam zavolala, docela ma pobavili, pretoze nas ani nemaju napisanych (zatial..) 😀 Ubytovanie je na pokoji po dvoch, su tam aj dva jednoluzkove pokoje, ale tie davaju prednostne malinkym miminkam.. Navstevy su kazdy den do osmej vecer, sestricka bola ve telefone velmi mila, ked som sa pytala, ako deti zvladaju noc po operacii, tak vravela, ze dost spinkaju, ze je to pre ne moc velika zataz, tak su unavene... No ak tam budu vsetci taki mili ako tato sestricka, tak to bude fajn.. 🙂

pattie
5. dub 2010

evaviki: napíšu, doufám, že na to nezapomenu, případně mi napiš do IP, to mi tam bude blikat nová zpráva, abych si vzpomněla. Děkuju!!!