Osteomylitida. Má někdo zkušenost?

karlicka22
27. čer 2021

Dobrý den, mám 6tydenni miminko je to naše druhé dítě. A ve 3 týdnech jeho života měl vysoké teploty a napuchlou rucku, byli jsme týden hospitalizovani a dostávál atb do žil a ted ma na 6 týdnu atb peroralne .
Každý doktor říkal něco jinyho ale asi to byla teda osteomylitida tedy začínající zánět kosti doktoři nás straší ze mu nemusí růst kost v té rucce😢 no s nervama jsem úplně v kyblu.
Chtěla jsem se zeptat jestli s tím někdo nemá zkušenost ? A co se dela jestli ta kost fakt nebude růst😢 nechci aby nemocnice byla našim druhým domovem. Protože mam doma ještě staršího a ten me potřebuje a hlavně to bylo hrozne stresující tam být .
A kdyz bere atb už tak maly tak jestli nebude víc náchylný k nemocem?

neomenia
27. čer 2021

Osteomyelitida je vážná věc, chápu, že jsi z toho ve stresu, ale teď musíš dělat přesně to, co ti říkají doktoři, je nutné brát ATB tak dlouho, jinak právě by mohly hrozit komplikace. Dávej probiotika a věř, že to bude ok. Ber to tak, že dřív by na to mimi umřelo, zaplaťpánbůh žiješ v rozvinuté zemi v 21. století, a mimi má adekvátní léčbu. To je za mě docela prima fakt, a povznesla bych se nad " stresující" hospitalizaci .

karlicka22
autor
27. čer 2021

@neomenia probiotika dávám. Nechtěla jsem sby ti vyznělo ze nejsem rada, samozřejmě jsem jen jsem chtěla vedet jestli má někdo podobnou zkušenost…