icon

Otic Solution sprej. Pomůže předejít zánětům uší u dětí?

4. kvě 2025

Ahojky, máte někdo zkušenosti s tímto sprejem / kapkami do uší pro batolata? Syn často trpí na záněty oušek a nechci ho cpát ATB .. jestli tímto lze prevencí tomu předejít?
Vše ostatní jako moršká voda atd.. děláme..

kacka1994
5. kvě 2025

Nasim detem i me pomaha OtoBacid, ale je na predpis.
Jestli pomuze jen symptomaticky nevim, ale pomuze kdyz ho dame pri prvnim postezovani :D zatim jsme od toho, co ho mame nebyli na pichani ani kvuli usim nemeli atb.

autor
5. kvě 2025
@kacka1994

Jestli pomuze jen symptomaticky nevim, ale pomuze kdyz ho dame pri prvnim postezovani :D zatim jsme od toho, co ho mame nebyli na pichani ani kvuli usim nemeli atb.

@kacka1994 ten máme, občas si řeknu o recept abychom měli doma v lednici vždy po ruce.. ale přece jen z dlouhodobého hlediska není úplně vhodný, má v sobě kortikoidy a lidocain.

autor
5. kvě 2025
@kacka1994

@kacka1994 a jak často dětem kapete když začnou pobolívat ouška ?

kacka1994
5. kvě 2025

Doktorka rekla po 3hodinach, kapeme tak po 4 - zaroven s paralenem/nurofenem. Pak zalezi jak si stezuji 🙂Treba 1-2x davam preventivne i kdyz uz neboli po bolesti - ale zalezi. Kdyz neni vikend, nebo to neni uplne mimo moznosti, tak jedeme dalsi den na orl, ale pokud vim ze uz to neboli a maji tam kontrolu treba do 10dni, tak nejedem.
Kortikoidy ja uplne neresim, maji oba synove i do nosu pri nemocich.

hanka_12345
5. kvě 2025

ja davala pri pvnim postezovani DOLORGIT MED a ihned to preslo teda. Ted uz na to natesti netrpi