Podpora imunity Imunoglukan. Máte zkušenost?

arwen666
4. kvě 2022

Ahoj maminky co dáváte na podporu imunity? Syn 3 roky za celou dobu nebyl nemocný krom párkrát rýma v lednu jsme všichni prodelali Covid a od té doby chytne kde co 😒 dávám mu Imunoglukan máte s ním někdo zkušenosti?

barmil
4. kvě 2022

@arwen666 dcera bere pravidelně od školky a musím říct, že nechyta rymicky, kasliky, virozky, ted ji je 13 a bere ho pořád. Nepamatuji se, kdyby byla nemocná, nebo mela antibiotika.

evculinda
4. kvě 2022

@arwen666 za nás vyhozené peníze. Syn první rok ve školce chytil kde co, dětská doktorka doporučila koupit a užívat uminoglukan, na dětské pohotovosti nám zase ošetřující lékařka řekla, že jsou to vyhozené peníze. Suma sumárum, už neztrácíme za imunoglukan, u nás bez efektu

nazka
4. kvě 2022

@arwen666 dcera bere vždy nás jaře a na podzim a je jedno z odolnějších děti ve školce. Za nás teda super.
Navíc s tím mám zkušenosti i u psa, ale to je úplně jiný příběh 😂

leymea
4. kvě 2022

Davala jsem synovi od zari. Vim, ze to nezabira hned, ale asi po 5 mesicich jsem uz dalsi nekoupila, protoze neprobehla zadna zmena. Furt stejny. Minuly rok jsem mu nic nedavala a byl na tom lip nez letos a to dostaval prave imunoglukan. Ale co jsem cetla nebo slysela od ostatnich tak ted od zari to byl extrem, i doktorka na orl rekla, ze to co se delo na podzim se normalne stava az v unoru kdy uz lidi nemaji dostatek vitaminu.

lovemusicsun
4. kvě 2022

Dcera taky brala a nevím jestli úplně zabírá. Ze školky stejně nosila rýmičky. Neměla tedy žádné závažné choroby ani antibiotika, ale s rýmou je doma pořád. Tak nevím, jestli se to dá přisoudit Imunoglukanu..

leniczka23
5. kvě 2022

Ano mám zkušenost, že absolutně nepomáhá 😁

lentilkah
5. kvě 2022

U syna byl bez efektu.

jittuli
5. kvě 2022

Taky bez efektu - a to jsem dávala poctivě celé léto (prý aby se nastartovala imunita je potřeba užívat alespoň 3 měsíce).

cekypetra
5. kvě 2022

@arwen666 u obou deti bez vyrazneho efektu, bohuzel...davala jsem bez prestavky od zari minuleho roku, uz nedavam.