Přetrvávající kašel x reflux

ssarka89
25. pro 2018

Zdravim, syn 4 roky stale bojuje uz asi 4 mesice s pretrvavajicim kaslem, u dr.nic nezjisteno,na alergologii zjistena precitlivelost na roztoce, dostali jsme aerius, utiram stale prach, ma i takovou desticku proti roztocum v posteli a ani jeden se tam nechytl, prasky bohuzel nepomahaji, nejhorsi jsou noci. Tak me napadlo, zda by bylo mozne, ze by mel jicnovy reflux. Nema tady nekdo podobnou zkusenost? Diky

preiba
26. pro 2018

@ssarka89 reflux měl syn, nekašlal vůbec, jen zvracel. Nech si napsat žádanku na sono jestli si to chceš potvrdit.

keksikova1
26. pro 2018

@ssarka89 jo, to možný klidně je. Reflux se často projevuje jen kašlem a to i u dospelych. Moje holka třeba (teď 21m.)ma reflux od narození. Nikdy nezvracela víc než jiné děti, přesto má doslova spálené hrdlo zaludecnimi stavami, chytá každou infekci co letí kolem, každou chvíli ryma, zatím jen jednou jsme ji zvládli bez antibiotik. Sono není diagnostická metoda, protože reflux být může a nemusí tam být vidět,nicmene bych se zmínila u PL, sono je to nejmenší.

keksikova1
26. pro 2018

@ssarka89 zatím co bych udelala-zvýšená poloha ve spánku (jako fakt knížky pod nohy postele), mě se osvědčilo po kychani, kaslani atd striknout mořskou vodu do nosu.

ariadna12
26. pro 2018

Ja reflux mam a projevovalo se to pred tim, nez nasadili keky, prave kaslem