Při pláči se nadavuje, někdy i zvrací
Dobrý den, syn rok a půl, má to od malička, že když pláče tak se dost nadavuje, až by se pozvracel, nemám pocit, že by to nějak ze sebe nutil nebo to dělal úmyslně. Když byl miminko nenachávali jsme ho nikdy dlouho plakat. Nevím čím to může být bojím se aby třeba neměl astma... Máte někdo zkušenosti? Děkuji
To dělala mladší, že se vztekla, začala brečet, až se pozvracela. Stávalo se to hlavně v době, kdy měla rýmu, byla zahleněná a šlo to ven. Když se začala už nadavovat, zkoušela jsem jí fouknout do obličeje, to se pak jinak nadechla a trochu zklidnila. Když pak byla starší, řekla jsem jí, ať dýchá, ať nezvrací, tak se naučila to ovládnout, jak začala pravidelně dýchat, tak se přestalo nadavovat. Někdy to už ale nerozdýchala, i když sama chtěla. Ale už sama poznala, že už ji to nadavuje, tak běžela k záchodu a nad ním to rozdýchávala. Teď má 6, možná tak rok už se to nestalo.
😧 ach jo... No tak snad to jednou přejde... Děkuji
Dcera to měla taky, zvlášť, když byla nachlazená. Naučila jsem jí se uklidnit, vysvětlila jsem jí,že by blinkala, a to samozřejmě nechtěla, tak se to naučila zvládat.

@paolapou Jsem na tom podobne, syn je stejne stary a zacina se vztekat, kdyz se mu neco nelibi, avsak kdyz ho chytne vetsi vztek, tak se taky zalyka, natahuje ho a zakaslava se. Pevne doufam,.ze to je jen vyvojova faze, kdy neumi pracovat s hleny, ktere se tvori behem place.