icon

Probiotické kapky v Polsku. Dají se tam koupit?

myska25
16. lis 2010

Ahojky holky, v sobotu se chystáme na nákupy do Polska - Kudowa zdroj a našeho malého zrovna trápí prdíky!!!! Kapky Baby-calm nám nepomáhají. Nevíte, kde se dají v Polsku koupit ty jejich probiotické kapičky, co tady stojí asi 600,- Díky za odpovědi a za rady!!!

macanet
16. lis 2010

Pokud myslíš tyto: http://lekarnaexpres.cz/eshop/produkt/probiotic... tak by je měli mít, od nás maminy jezdí do Walzbrychu a Klodska, tam mají.-) V Kudowě v lékárně ve městě myslím, že budou mít taky 😉 My(Češi) jezdíme do lékárny do PL teď často i pro drogerii a potřeby pro děti(kosmetika atd...)

andelka
16. lis 2010

Mi je kupovala kamarádka v Polském Těšíně normálně v lékárně, přišly 5ml na 250Kč necelých.

katrin111
16. lis 2010

taky je mame z polskeho tesina,je tam hnedka nekolik lekaren ale nam teda nepomohly

hojda
16. lis 2010

my používali lacidofil a bylo to v pohodě, tak bych prvně zkusila ten, používá ho i lékárnici pro své mimi.

renat2
16. lis 2010

Já si je kupovala přes paní na mmb, kupovala je v lékárně v ČT.
Nám teda ale nezabrali, užíváme jiné 🙂

woodys
26. říj 2011

Hm, to v tom Polsku moc neušetříte, když jsou tam ty kapky poloviční než u nás 😉 .Čet jsem několik diskuzí jak to je v PL levné a u nás drahé, ale nikdo si nevšim detailu, že u nás je 10 ml a v Pl 5 ml 😀

stopobezite
1. čer 2012

V Kudowě se dají koupit v lékárně a není pravda, že by byly menší. jsou to úplně stejné kapky jako v čechách. 10 ml, stejná krabička, akorát napsáno probiotyczne krople a cena nesrovnatelně nižší. podle kurzu, okolo 270 Kč.

veronika.m
2. čer 2012

To balení je opravdu poloviční

olusenka
2. čer 2012

Ano, taky jsem slyšela, že jak na Slovensku, tak i v Polsku jsou poloviční (BioGaia), jen 5ml. Navíc je musíte mít pořád v lednici, i nenačnuté, co se týče převozu a tak. Jinak bakterie zemřou a kapky pak těžko pomůžou.
Ale jdou prý dobře nahradit probiotickými kapkami Bifiform asi za 250Kč a ty v lednici být nemusí.

baris
2. čer 2012

ahojte, cena je opravdu poloviční, oproti cenám u nás. Bohužel, musí být nestále v lednici. Pokud to máte kousek do PL, tak není problém - sestra je kupovala pořád pro svou dceru a teď se jí narodila další, tak jeli pro další várku 😀

Mým holkám způsobujou probiotika naopak zácpu, tak je nepoužívám.

Na delší vzdálenost bych Vám doporučila tu přenosnou ledničku. Jinak my nakupujem v PL pořád - cena vlhčených ubrouskou (u nich chusteček), umlělého mléka, čajů, kaší ... je nesrovnatelně nižší. 😝

evitaa
2. čer 2012

Holky, máte odvahu, já bych v Polsku nekoupila nic!!!

lukza
3. čer 2012

no poloviční cena není jak tu někdo píše u nás 10km stojí 600 a v polsku jak tu uvadějí cca 250kč ale jen 5ml tak výjde to levněji ale jako o stovku je to dost ale nevyplatí se tam jed jen pro kapky a nám moc pomáhal a stále pomáhá biogaia zkoušela sme to bez nich ale po měsici se zase vrátila🙂)

hhranolka
25. črc 2012

Byl ted nekdo pro biogaia v polsku? Jak je na tom cena, velikost? Prosim zpravu do ip.. Dekuji!