Problém u zubaře. Je takovýto přístup v pořádku?
Dnes jsem byla se 4letým synem u zubaře, sebou jsem měla ještě ročního syna. Byli jsme objednaný na 12h a nechali nás tam dvě hodiny čekat, což samozřejmě nelibě nesl mladší syn, protože už byl unavený a tu poslední hodinu propakal. Syn měl kaz, který mu chtěli vyvrtat. Ze začátku spolupracoval, ale potom se mu to přestalo líbit. Na doktorovi bylo vidět, jak mu pracují nervy, hodně zvýšeným hlasem mu říkal, že není normální, že ho to nemůže bolet, ať se uklidní, což mělo spíše opačný efekt. Nakonec řekl, že na to kašle, mě řekl, že je nevychovaný a kaz mu celý nevyvrtal, hodil mu tam plombu a naúčtoval si 700kč. Já jsem z toho dost rozhozená, v tu chvíli jsem se nezmohla na slovo. Z mého pohledu je to neprofesionální a arogantní jednání. Manžel si chce stěžovat. Je takovýto přístup v pořádku?
Díky za slova podpory. Doktora určitě měnit budeme. Ráno jsem si volala na pojišťovnu a ptala jsem se na tu platbu plomby a opravdu tuto výplň u dočasných zubů pojišťovna proplácí, to že oni mají svůj ceník je věc druhá, jsou soukromá klinika a můžou si účtovat prakticky co chtějí a pokud jsem už zaplatila, tak se s tím nic dělat nedá, teď už je to běžná praxe na více klinikách (Jsem zvyklá u zubaře platit, ale u toho dítěte mě to prostě překvapilo). Taky jsem znovu volala na tu kliniku a chtěla to ještě nějak řešit, protože mu tam nechali neodvrtaný kaz, který ho stále bolí, ale ničemu jsem se nedobrala. Zapsali si ho jako neošetřitelné dítě, nazdar. A argumenty, že na něj byl doktor nepříjemný, utrhoval se na něj, absolutně se nesnažil ho nějak uklidnit, spíše naopak situaci moc neprospělo. A znovu opakuji, že tam došel úplně v pohodě, otevřel pusu, nechal si nasadit rozvěrač úst. O těch dvou hodinách čekání ani nemluvím. Odpovědí mi bylo, že klidně můžeme změnit lékaře, pokud nám to tam nevyhovuje. Nevyhovuje! Jsem ráda, že jsem se tu mohla vypsat. ..

@nikkyna Okamžitě napsat na pojišťovnu stížnost, změnit doktora rozhodně. Něco odflakne po takovém čekání, budete to muset stejně řešit později s jiným doktorem a ještě se chová jako dement. Zrovna dneska jsem byla s naší dvouletou satankou na prohlídce, řvala jako tur a doktor superboží kliďas. Kdyby byl na ni protivný, že je nevychovaná, dala bych mu asi přes držku (a myslela si totéž, ale já jsem matka a on má být profík).