Prospan u miminka. Kdy začne učinkovat?
Dobrý den, maminky, chci se zeptat těch, která jste miminkům musely z nějakého důvodu dávat prospan, kdy jste zhruba viděly zlepšení? Holčičce je 5 měsíců. Po 3 týdnech vodnaté rýmy jí udělali výtěry a naštěstí jen v nose byly zjištěny zlatý stafylokok, streptokok a moraxela. V krku ne, takže se to nedostalo dál do průdušek. 🙏 ale samozřejmě rýma trochu vymizela, i když stále trochu odsáváme, dostali jsme atb pamykon do nosu, a objevil se kašel, takovej ten trhavej, už bez hlenu. Kdy vám prospán trochu zabral. I v noci ji to trochu trápí. I když hned usne, ale několikrát za nos si zakašle a pofňukne u toho 🙈🥺 už aby to bylo pryč. Je to hold mladší dítě od staršího školkového a všechno chytá 🙈
@majzulinka ahoj, mam 4 měsíční miminko. Chytla od segry nějakou virózu. Starší dostala antibiotika a mimco fenystyl a stoptusin. Stoptusin vubec nechtěla, tak se ji to zhoršilo, ze dostala antibiotika. Ale než jsem ji je dala, tak jsem zkusila ten stoptusin. A to mela horečky a zabral hned. Vykaslavala a vysávala jsem hleny. A to nás zachránilo před antibiotiky.
@bublici fenystyl také dáváme, zdá se mi, že jí aspoň trochu pomáhá to zklidnit. Ale už je to nekonečné. Nejdřív tři týdny rýma, najednou z toho kašel, teď už fakt krásně trhaví, bez hlenu. Ale už je to další týden, vlastně už jedeme druhý …Ale tedy máme už týden ten pamykon a zdá se mi, že to tu rýmu naopak zase spíš spustilo, protože už zase odsáváme nudle, protože hleny už nemá. Tak snad jsme zabili koky, zítra přestaneme dávat ten pamykon a už bude do konce týdne snad klid. Už to trval měsíc a i na ní je vidět, jsk už je z toho protivná…

@majzulinka ahoj, mam 4 měsíční miminko. Chytla od segry nějakou virózu. Starší dostala antibiotika a mimco fenystyl a stoptusin. Stoptusin vubec nechtěla, tak se ji to zhoršilo, ze dostala antibiotika. Ale než jsem ji je dala, tak jsem zkusila ten stoptusin. A to mela horečky a zabral hned. Vykaslavala a vysávala jsem hleny. A to nás zachránilo před antibiotiky.