icon

Pupínky nebo potničky. Chtěla bych znát příčinu

rena2
22. dub 2011

Dobrý den, chci se zeptat moje 7 měsícni dcera ma už po drhuhé na brisku krku a zádíčkách pupínky vypadá to jako potničky ale nejsou to potničky. Doktorka mi předepsala fenistil a nevedela co to je... sledovala jsem i co papa a nevim si rady davam ji stále to same.. a ma to uz po druhé... fenistil zabíra ale chtela bych vedet příčinu...
Nemate nekdo zkušenosti? děkuji

luthien.k
22. dub 2011

@rena2, ahoj, a máte v rodině nějaké alergie/astma/ekzémy? Je kojená nebo na UM? Co má zavedeno za příkrmy? Fenistil dostala kapky?

rena2
autor
22. dub 2011

@luthien.k je na UM Beba, prikrmy delam stále stejné zeleninu a brambory a bananové presnidavky nebo ji je delam.. vsechno delam stejne nikdy ji to nevadilo!! Kapky to jsou

luthien.k
23. dub 2011

@rena2, tak se zeptám znova 🙂: máte v rodině nějaké alergie/astma/ekzémy? A konkrétně jakou zeleninu jí? Nedávala jsi tedy nic nového? Kdy se jí to udělalo poprvé? Nezměnila jsi prací prášek? Nějaká nová kosmetika na mazání/koupání? Nerostou jí zuby, neměla nějakou infekci (rýmu, nachlazení...)? Nebyly jste před těmi vyrážkami na očkování? To vše může mít vliv...

rena2
autor
23. dub 2011

Ja mam alergii na zeleninu a pyli