icon

Řídká stolička u 2leté dcery

lele26nka
11. únor 2017

Dobrý den,dcera 2 roky má stále řídkou stolici,rostou jí ted poslední 2 zuby,ale měla jí i před nimi,tuhý bobek si už ani nepamatuju,kdy byl naposled,určitě se zeptám doktorky,půjdem na dvouletou prohlídku,ale zajímaly by mě vaše názory,kolikrát se ve stoličce objeví i nastrávené kousky potravy.

zuzaaanka
•
11. únor 2017

Ahoj, ted to resime taky, mame uplne stejny problem. Maly chodi na velkou 1x denne, nekdy jednou za 2 dny, ale ma ridkou stolici, nekdy nestravene zbytky. Trva to uz nejakou dobu. Chystame se tez k doktorce.

lele26nka
autor
•
12. únor 2017

Docela mě vyděsilo právě na netu,ze to muze byt alergie na lepek,nebo na laktozu,no doufam ze ne,vsude se pise ze to neni spravne a ma se to resit,kdyz je to treba 4krat za den,tak ja doufam ze to je porad od tech zubu,ale i kdyz tak dlouho,Tak si dame vedet,jak jsme dopadli?jeste radi na netu zajit do lekarny pro nejake laktobacily,tak to asi zkusim

zuzaaanka
•
12. únor 2017

Jj, taky jsem to cetla. Zitra se k doktorce chystame, dam vedet, co nam rekla. Lactobacily jsou asi dobry, ale zabiraj az po delsi dobe. Doufam, ze se alergie nepotvrdi. Kazdopadne jsem i cetla, ze se to z krve nemusi zjistit 😒 Tak dej prosim taky vedet, jak jste na tom, diky, hezky den

lele26nka
autor
•
12. únor 2017

Dám,myslím,že to le doktorka svede na zuby a až jí vylezou,tak něco bude řešit,uvidíme,držím palečky.

zuzaaanka
•
12. únor 2017

No, ja doufam, ze ta moje to na zuby nesvede. Ted mu sice lezou petky, ale od zari do ted mu nic neleze a stejne to trva uz nekolik tydnu, byt jednou denne. Uvidime no...

zuzaaanka
•
13. únor 2017

Ahoj, tak jak jste dopadli? Nase doktorka udelala malymu ster, zitra si mam volat pro vysledky, napsala lactobacily, co ma brat a vyradit jogurty, seminka a projimavy veci tak na 3 dny a pak se uvidi. Je fakt, ze nas malej ji jogurty hodne i se seminkama, dost pije, ji ovoce a zeleninu. Jo, doporucila jeste matovej caj.

lele26nka
autor
•
14. únor 2017

Ahoj,nijak,prej je to normalni,taky lactobac.a uvidime 🙂 tak nevim a nic extra projímavého

zuzaaanka
•
15. únor 2017

Tak to je dobry, malej vysledky ze steru vcera ok, dnes mame volat na dalsi, tak snad to bude taky ok 🙂 kamaradka zas resi s klukem zacpu, neji ji skoro nic, zadnou zeleninu, ovoce, tak pak si vyber, co resit 🙂 tohle je asi lepsi reseni, kdyz to maj ridsi, nez aby se nemohli vykakat 😉

lele26nka
autor
•
18. únor 2017

Je to desny,ja dala enterol a ted zas nekadi,jsem z toho na nervy fakt :(

zuzaaanka
•
20. únor 2017

Co je enterol? Ja malymu vysadila laktozu a lepek,i kdyz ten ne 100% a zacina mit po 4 dnech lepsi stolici, tak mozna je to fakt tou laktozou. Budu testovat dal.

lele26nka
autor
•
21. únor 2017

Entrol,je na upravu stolice a taky mame pak davat laktobacily a pry je to k tem zubum,ze pokud ji a nic jineho ji neni a nema stolici vic jak 3 krat za den,tak je to v pohode,tak uvidime