Rybilka Neo

marusacekk
3. dub 2016

Ahoj všem, vyzkoušela jsem krém a ubrousky Rybilka Neo a konečně je to něco, co dcerce vyhovuje. Nejdrive jsem se bála, ze bude cítit rybinou, ale vůbec ne ;). Velmi dobře se roztírá. Mám ráda české výrobky s dlouholetou tradicí, tak i proto u mě vede na plné čáře. Velké plus je i cena . Tak u ní již zůstaneme. Hezké jarní dny ;).

lenbela
3. dub 2016

Používám Rybilku (obyč i Neo) a za mě je nej.

snehurka38
4. dub 2016

Ubrousky jsme ještě neměli, ale mastička je fakt výborná. Používala jsem ji už na starší dítko - obyč a teď znova na malýho a nikdy opruzený děcka nebyly. Akorát když rostly dceři zuby, to měla prdku až do krve. Jak se zub vyloupl, byl zase klid. Rybilka je super.

simonce
4. dub 2016

Nevím, jestli se to od té doby, co ji nepoužívám (cca 3 roky) něco nezměnilo, ale já tehdy s hrůzou zjistila, že jsou v ní parabeny, tak radši mrkněte na složení.

snehurka38
5. dub 2016

@simonce Díky za upozornění. Ty parabeny tam opravdu jsou - v té Neo. No a co teď ? Jsem byla nadšená z mastičky a teď nevím, jestli ji budem ještě kupovat...... ☹

kocicinka
5. dub 2016

@snehurka38 já je tam ve složení nikde nevidím. Nicméně dceři nepomáhá.

snehurka38
6. dub 2016

@kocicinka Koukám na to a je tam Propylparaben... ☹

snehurka38
6. dub 2016

Tak pozor ženy - dneska jsem koupila tu Neo a tam parabeny nejsou ! Ta co jsem koukala včera, to byla obyč. Tak proto je asi Neo.... Mám radost, že moje oblíbená mast je v cajku. 😉