Sedací koupel z dubové kůry pro malé děti. Je to bezpečné?
Ahojte, syn bude mít za 2 týdny 2 roky. Má malou ranku při konečníku. Na chirurgii nám doktor doporučil 3x denně sedací koupel z dubové kůry. Ale na krabičce je napsáno,že není vhodné pro děti. Dívala jsem se i od jiného výrobce, kde mají napsáno nepoužívat u dětí do 3 let.. Teď nevím, co dělat, použít, nebo ne? Máte někdo zkušenosti?
Většina bylinných přípravků není certifikováno pro děti, to ale neznamená, že by byly nevhodné
Ještě mě napadá hemagel speciální pro tuto oblast. Mrkněte, možná lze i pro děti...
Nám doktorka řekla mazat Faktu mastí. V lékárně neprodáno, protože není vhodná pro děti. Ke tam vyloženě napsáno nedávat dětem, natož malým. Myslím, že to je i taková pojistka, že nemají výzkumy a aby všichni neprali vše i dětem. Prostě když doktor řekne že v tomto výjimečným případě ano, pak v tom problém nevidím. Ale problém vidím v tom, že nenapíše recept a v lékárně na vás koukají jak na tupouny. Od té doby buď objednám, nebo řeknu, že je to pro někoho jiného. Když jsem to lékařce říkala na kontrole, řekla že vůbec neříkat nic, nejsou lékaři.

@molu18 klidne muzete, synovec mel 1,5 roku a mudr. mu doporucil na zanet pindika