SMEGMA. Jaké máte zkušenosti?

nikitka2323
24. srp 2021

Maminky jaké máte zkusenosti se smegma? Syn má 2 bulky a prostě mu nejde přetáhnout. Zajimaji me nazory maminek kterym to musel osetrit lékař.... docetla jsem se ze se to proste "na silu" pretahne... a umrtvi se to aspon nejak nebo jak to probiha? Pro dite to musi byt hrozny zazitek... je nutne to resit takto nebo se to urovna samo? popr za jak dlouho

zizkmi
24. srp 2021

@nikitka2323 jak dlouho tam ty bulky ma? Casto se stava, ze se samy pri koupani uvolni, ze ani nevis jak. Co se tyka nasilneho pretahovani, tak od toho se uz davno upustilo. Jsou sice stale lekari, kteri radi pretahovat ve vane a predkozka ma byt uvolnena do cca 3let, ale to uz neplati. Pokud by uz prece jen mel urolog duvod predkozku pretahnout ( vetsinou se jedna o zanet), tak se to umrtvi emlou ( penis se namaze, zabali do igelitu a ceka se 30 minut), pak se neco dela. Ale samozrejme deti jsou vydesene a krici a musi je drzet nekolik lidi.

barmil
24. srp 2021

@nikitka2323 manzel si to pamatuje doteď. Doktorka mu to prostě přetáhla, bez varování, před mamou, sestřičkou atd.. Pro 5leteho kluka ponížení a samozřejmě bolest.
Bratranci oba to měli řešeno chirurgicky.