icon

Syn 3,5, časté rýmy. Nemůžou to být nosní mandle?

helcakab
27. říj 2020

Ahoj holky, jak často jsou vaše děti nemocne? Syn má od července snad 4 rýmu s kašlem. 10 dní se z toho dostává, týden dobrý, pak zase. V říjnu šel do školky, byl tam 3 dny, zase rýma kašel, 10 dní doma, týden školka a už rýma kašel zase. Doktorka moc neřeší. Nemůžou to být nosní mandle? Dáváme od srpna imunoglukan a furt stejný. Diky

pavlinar
•
27. říj 2020

Mam to stejne, jen vek 2,5. Dokonce i kdyz je ted skolka zavrena, takze to netaha od tama..pockam si 😁

helcakab
autor
•
27. říj 2020

@pavlinar já sem právě z toho už unavená s odstupem 14 dní to chytne dcera 11mesicu a já:-/

pavlinar
•
27. říj 2020

@helcakab ja taky. A taky to pak mame vsichni. U nas muze byt ve hre i alergie.. ted si zas myslim, ze ma zadni rymu stejne jako ja.. tak dostala od dr atb kapky.

helcakab
autor
•
27. říj 2020

@pavlinar no nás mudr posle na orl jestli to nejsou zvětšené nosní mandle...

martt
•
27. říj 2020

Ahoj měla jsem to úplně stejně i obou dvou synů. Staršímu nepomohlo ani vytrhnutí nosní mandle. Ale co nám zabralo je Bactoral. Jsou to ústní probiotika. Začátkem září jsem jim to nasadila a jeste nebyli nemocní. Přitom už v září měli přinejmenším rymu.

te_reza
•
27. říj 2020

Ve 2,5 letech šla do školky, rýma /kašel /záněty uší FURT. Na třech letech ven nosní mandle. V únoru jí bude 5 a tak 2-3x za sezónu fakt lehne. Posmrkává od září do května. Je alergik.

helcakab
autor
•
28. říj 2020

@martt to je na predpis?

helcakab
autor
•
28. říj 2020

@te_reza nezavidim ☹

martt
•
28. říj 2020

@helcakab Není dá se to koupit normálně v lékárně. Ja jsem to objednávala přes Dr. Maxe. Je to sice trochu dražší, ale za mne se to vyplatí. Pro našeho 4 letaka jsem objednávala Bactoral baby je to takový prasek a sypu mu to rovnou do pusy a nesmí po tom pul hodinky jistá i pít. Dávám jim to na noc.

calvac
•
28. říj 2020

@helcakab mame to same. Je mu deset let. Ryma, kasel, ryma, kasel..... ve trech letech zjisteno astma, s foukatkama trochu zlepseni. Ve ctyrech odstraneny nosni mandle pro caste zelene rymy, efekt nula, jedeme dale. Dale pozdeji zjistena chronicka ryma. Proste maras. Vyzkouseli jsme kde co a nic nefungovalo. Takze foukame na astma a nos casto prolevame konvickou.
Jinak samozrejme casta ryma muze byt spojovana se zvetsenymi nosnimi mandlemi. Mam spoustu kamaradek, jejichz detem prave odstraneni nosnich mandli velmi pomohlo.

helcakab
autor
•
29. říj 2020

@martt díky za vyzkoušení to stojí ovšem.syn je strašná konzerva toho donutit něco vypít sníst to je masakr

helcakab
autor
•
29. říj 2020

@calvac tak uvidíme:-/

martt
•
29. říj 2020

@helcakab ono to je sladký jako cukr a ma to jahodový nadech. Syn si už sám večer říká jestli mu dam tu sladkůstku a těší se na ni 🤣.

helcakab
autor
•
30. říj 2020

@martt dobre mužem vyzkouset

te_reza
•
30. říj 2020

Jinak zvětšenou nosní mandli poznáš i tak, že hodně chrápe. Holka chrápala jak starej chlap. Pak se k tomu přidala i apnoe.

pavlinar
•
9. lis 2020

Ahoj holky, ten bactoral baby je ted v akci na dr max eShopu, 60 sacku za 299 Kc. Jdu do toho.