icon

Syn - alergik. Co dělat, když léky příliš nezabírají?

calvac
17. čer 2021

Syn (skoro 11 let) trpí od tří let alergií na pyly, plevele a trávy. Před 2 lety začal trpět během sezony více, ale stále mu stačilo jen foukatko Seretide. Před rokem kromě foukatka začal strašně trpět i na oči a nos, tudíž vyfasoval do nosu Avamys a do očí Spersallerg. Tento rok má stejné léky a trpí jak kůň. Přijde ze školy, má rozskrabany a rudý nos, oteklý obličej, místo oči škvírky. Lékařka mu nasadila maximální dávky foukatek, léků i kapek a ono nic. Dále si po škole syn okamžitě myje vlasy i celý obličej a převléká se. Ještě jsem zapomněla, že minulý týden nám doktorka doporučila Fenistil, po kterém je syn spavy a jakoby opilý. Jinak je Fenistil bez efektu. Co děláte v sezoně vy, alergici? Nechápu, co je špatně, že je syn v takovém stavu. Můžete poradit? Jinak ještě dodávám, že léky jsme měli různé, ale stav syna je stále stejný. Klidně si nechám poradit i alternativní léčbu, prostě cokoliv. Děkuji.

Strana
z2
priefi
18. čer 2021

@slunea mi nevyšlo v testech nic IgE docela nízké a rok co rok trpím... Kéžby se dalo nějak zajistit, co přesně mi vadí.

moni_12
18. čer 2021

@calvac já bych vám poradila zelene potraviny - jecmen a chlorella, určitě pomůže, jen je to beh na dlouho trať, tj. pomůže za pár mesicu, účinek dlouhodobý, ale ne na akutní stavy :(

Strana
z2