Syn má opět teploty po chřipce. Co dělat?
Holky mám takový problém, který mně už hodně štve. Ve středu dostal syn febrilní křece tak že sme hned jeli na pohotovost kde si nás nechali 3 dny protože byl už bez teplot. Zjistili mu chřipku A a anémii. Od včerejška má ale zase teploty a už opravdu nevím co dělat. Když jsem volala na pohotovost tak mi řekli že s tím nemám nic dělat a jen podávat nurofen. Jsem zoufalá. Zítra samozřejmě jdeme k praktickému lékaři tak uvidíme. Měl to tak taky někdo? Potřebuji uklidnit, protože mám opravdu strach. Děkuji.
@lilianapul30 pokud má dcera horečku podávám sirup vs cipky, ono se toho moc dělat nedá
@lilianapul30 jinak srážíme opravdu nad 38,5°C, sedí v dětské vaničce s teplotou vody lidského těla, podáváme střídavě Nurofen a Panadol sirup
@lilianapul30 dcera rok měla chřipku a ani ne za týden se jí horecky vrátili, měla jako druhotnou infekci bronchitidu. Teď bere antibiotika, ještě není úplně v pořádku, ale horečky druhý den ATB ustoupili. Určitě bych hned zítra zašla k dr, protože další komplikace chřipky u mimin je zápal plic. Navíc teď na ty respirační nemoci nasednou i RS viry a kombinace všeho dokáže to dítě hodně oslabit. Takže srážejte teplotu, nám pak ty horečky už nešly srazit, tak tady byla jen v plince a Nurofen ani panadol už nechtěly horečku srazit.
Držím palce ať je malý brzy v pořádku 🍀❤️
A nevím jak to je teď. Ale u nás v nemocnici je to tak, že když někdo má potvrzené febrilní křeče, tak teplotu sráží už od teploty 37,5 a ještě by měli dostat s sebou čípky, které se dávají v případě opakování křečí.
Dobře děkuji holky🙂

@lilianapul30 přesně před 14 dny syn (5let) 39,5°C, ale jen jeden den. Od včera opět 38.5/39°C. Taky už to ve mně hlodá, ale nám MUDr. říká vyhledat lékaře jen při komplikacích a když to po 3 dnech nejde dolů.