Teplota, nechuť k jídlu. Někdo podobné zkušenosti?

michaelarousova
15. srp 2021

Asi mi napisete,ze to muze byt cokoliv. Ale i presto to zkusim☺️ Syn 3 roky si vcera dal rano mleko jako kazdej den a asi mu nesedlo tak ho vyblinkal.. Asi za dve hodky uz mel teplotu. Max 39 ..cipek hned zabral,ale byl stale takovy unaveny i usnul a to je u neho co rict. Dneska sice uz ma max 38 ,uz si i hraje ale zase vubec neji a do piti ho taky musim nutit. Na nic jineho si nestezuje (zadna ryma,kasel proste nic). Mate nejake zkusenosti?

zelenaesmolda
15. srp 2021

@michaelarousova
Sesta nemoc?

michaelarousova
autor
15. srp 2021

@zelenaesmolda no tu mel asi ored 3 mesicema..je mozne ji dostat znova?🤷‍♀️

lilian2111
15. srp 2021

Možná ze sluníčka. Sledovala bych to a kdyby se to zhoršilo zítra k dr. Může to být klasická dětská viróza.

veronikanj
15. srp 2021

dětská gastroenteritida? Původce muze byt různý. Rotaviry, campylobacter… dite jist nemusi, hlavne dostatečný pitný režim. Kdyztak na jidlo piškoty, ryze, proste dietní. Mléčné výrobky docela drazdi. Probiotika neuškodí.

zmrzlinka
15. srp 2021

@michaelarousova tak to může mít cokoliv.Sleduj příznaky a uvidíš.

martt
15. srp 2021

@michaelarousova Muj syn většinou začal zvracet a pak měl vysoké teploty některé deti to tak mají a hodně trpěl na dvoudenní virozy kdy měl jen teplotu cca dva dny a třetí den uz dobrý.

michaelarousova
autor
15. srp 2021

@martt on teda zvracel jen jednou ,zadnej prujem..vcera jedl krasne dneska uz hur…on prave ma teplotu podruhe v zivote..nejsem na to zvykla tak tapu☺️ Uvidime jestli se k tomu neco prida..

martt
15. srp 2021

@michaelarousova Můj syn taky vždy zvracel jen jednou a cca do hodiny mu vylitla teplota před 39. Tenkrát jsem to řešila i s dr. a ta mi právě říkala, že to zvracení muze byt prezvest vysoké teploty. Je pravda, ze on hodně trpěl na tyhle "teplotový" virozy. Uvidíš, jak se bude vyvíjet dal. Nekoukala jsi mu třeba do pusinky? Mému synovi se takhle projevil i strepkokok dva dny měl teploty pak dobrý, ale nechtěl vůbec pít ani jist a byl hodně unaveny. Z výteru se pak zjistil strepkokok.

michaelarousova
autor
15. srp 2021

@martt az budu cistit zuby tak se podivam..sle pije teda dost ☺️ No asi to muze byt cokoliv ☺️Dekuji

barmil
15. srp 2021

@michaelarousova dcera se vždycky pozvracela, pak horečky a většinou to byla angina.

michaelarousova
autor
15. srp 2021

@barmil ta me taky napadla☺️ Pusinka zatim cista tak uvidime…