Test u 4letého dítěte na covid. Jak to probíhá?
Ahoj, malá by se měla podrobit testům kvůli kontaktu s nakazenou osobou ve školce... Jak to prosím probíhá? Z nosu nebo pusy? Jak to snášely vaše děti? Mám z toho strach.
Dcera čtyřletá byla taky kvůli školce. Řekla, že jí to zašimralo v nose a to je velká citlivka a plačka.. Dostala ještě od nich lízátko.
Byla jsem včera s tříleťákem a dělali mu z nosu. Jen ho to pošimralo. Byli moc příjemní a malý byl zklamaný, že neměli "skafandry" jak mu tatínek sliboval 😅 Nebál se, den předem jsem ho na to připravovala a povídali jsme si o tom.
U nás dělali dětem z nosu i pusy, zvládli to v pohodě, mladší už byl dokonce dvakrát, a ani neprotestoval, když měl jít podruhé.
Dceři dělali test na covid když jsme odcházeli z porodnice. Dělali jí ho normálně z nosu takovou malou tyčinkou kterou jí tak zarazili bobkovi ale chviličku si poplakala a byla v pohodě.
Asi záleží na odběrovém místě, ale syn, 4 roky, měl odběr výtěr kolem zoubků
Záleží na odběrovém místě nám dělali z krku.
Nase dite melo test "smrdlanim" v nose jako ja dospela. Byla to chvilka, trochu pak brecelo, ale rychle doslo k uklidneni.
My jsme byli včera a synovi dělali jen z pusy
Dnes byli obe dcery, skoro 6 a 2 a pul. Obe bez problemu zvladli vyter z nosohltanu. Akorat starsi rikala ze nic moc. Ze je to neprijemny ale nebrecela. Je to jen chvilinka.
odkud jsi? třeba v Ostravě už lze nechat udělat PCR ze slin.
U nás to zvládl dvouletý syn během týdne dvakrát

Dcera 4 roky na testu byla ze stejného důvodu, nesla to v pohodě. Vše jsem ji předem vysvetlila, aby byla připravena. Je to chvilicka.