icon

Trhání nosní mandle v PV nemocnici. Máte zkušenost?

kristyan
26. říj 2010

Zdravím všechny,
2.11 máme nástup do PV nemocnice na trhání nosní mandličky.Tento zákrok dělají pouze v narkoze .......dcera má 2roky a 10 měs. moc se bojím aby se něco nestalo.Máte někdo zkušenosti a přístupu personálu ? díky

Strana
z2
nova1991
3. led 2014

@kristyan -ahojky prosím tě můžu pár otázek kvůli tomu trhání nosní mandličky?malá už rok trpí každý měsíc na infekce horních cest dýchacích,každý měsíc bere antibiotika a pamycon do nosu,na silvetsra jí píchli ouška kvůly zánětu.tet máme kontrolu z orl tam nám bylo doporučeno kvůly přímo obří nosní mandly jí je nechat co nejdříve vytrhnout.23.ledny bude mít 2 roky,mám strach jak zvládne pobyt,kdy vás pustliy?jaké to je před narkózou nesmí pít ani večer před zákrokem?a co až jí zbudí?bolí jí to??prosím porad mi....

kristyan
autor
3. led 2014

@nova1991 tak přece už je to 3 roky ,ale rády ti napíšu jak to bylo . před narkozou od půlnoci nesmí pít ...to u nás nebyl problém malá spává celoiu noc .Ráno ji vzali na sál první ( bylo to podle věku ,bala nejmenší) na pokoji jí píchli oblbovák a když ji odváželi byla jako hadrová panenka ☹.asi za dlouhých 15-20 min ji dovezli) a byla oblblá a usnula ...chodili ji kontrolovat cca co půl hod. řekla bych že to prospala do oběda a pak jen polehávala ..nejhorší bylo že nesměla jíst a měla hlad .... musím říct že to proběhla v pohodě ale malá byla klidná pořád se tulila ....v noci pěkně spala a ráno domů ...jen teda ji bolelo jakoby v krku na to si stěžovala ....ale určitě si vem přesnídávky a nanuky ...protože třeba chleba nebo bulku ti nesní aby si to nepodřela tu ránu. a neber mléčné to nemůžou kvůli zahlenění.

nova1991
6. led 2014

Moc děkuji 🙂 ikdyž teda nevím jak to zvládne,budí se na mlíko 1xza noc (na sunar) a pije mi asi flašku čaje celou noc.a druhý den už může jíst jako když jí dovezou stoho sálu??? nebo kdy se může napít?

nova1991
6. led 2014

kristyan-teda hlavně jsem se chtěla zeptat zda tzo malé opravdu pomohlo?Je už méně nemocná??? A jaký to je potom zákroku?Má nějáký omezení?Může pak ven?

Strana
z2