Velmi časté čůrání a červené pupínky. Neštovice?

luccii
8. črc 2012

Dnes syn hodně často a celkem hodně čůral. K tomu má cca 10 - 15 červených pupínků. Můžou to být neštovice? Žádné jiné problémy nemá.

luccii
autor
9. črc 2012

tak dnes jiz cura trochu mene, ale cervene pupinky ma stale, zatim nemeni tvar, barvu, ani velikost... nezda se mi, ze by byl pokousany - tady u nas skoro komari nejsou, pred par dny jsme byli v JČ a tam ho nic nepokousalo (na rozdil od nas)... co to muze byt?

slundo
10. črc 2012

tak nevím jestli ty pupínky a časté čůrání mohou souviset. Co si pamatuju svoje neštovice, tak ty pupínky dost rychle přibývaly a začínaly se rozhodně měnit. Ale měla jsem je až v pozdějším věku, tak byly celkově agresivnější. A teplotku neměl ? Možná bych ty pupínky namazala třeba tea tree olejíčkem a pokud by to nemizelo, tak to raději ukázat doktorce.

aideen
10. črc 2012

Dneska jsem byla s tím samým s dcerkou u doktora. Udělala se jí krupička na chodidlech a nožce od kotníčků dolů, taky hodně čůrá, víc než obvykle. Ale dle mudr. to souvislost nemá, pupínky jsou alergická reakce na pitomé kroksy co jsme dostali a čůrání může být z přechladnutí, jak teď lítá nahatá. Ale pokud si nejsi jistá, radši zajdi na poradu. Za to nic nedáš 🙂
Neštovice by ho svědili, to bys poznala. Takže to asi ne.